Casa din Cer

In Meditatii

“În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aş, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.”  (Ioan 14:2)

Casa din Cer

Era o seară de noiembrie. Cădea un amestec de ploaie cu lapoviţă. Vântul sulfa şi era frig. Pe drumu treceau doi oameni. Preimul mergea fără palton, cu gulerul hainei ridicat. Îi era indifferent, căci nu avea un cămin. Al doilea drumeţ merge ape acelaşi drum şi pe aceeaşi vreme. El trebuia să-I facă faţă aceleiaşi furtuni, aceluiaşi noroi, aceleiaşi ploi cu lapoviţă. Dar el fredona un cântec şi mergea cu pas vioi. De ce? Nu departe de acolo zărea lumina casei sale.

A aveam sau nu avea un acoperiş deasupra capului este o problem majoră a omenirii. Dar a avea o casă în cer, un loc pregătit de Însuşi Mântuitorul este un adevăr peste puterea de imaginaţie a omului. Însă cel ce L-a primit pe Isus Hristos ca Mântuitor are această siguranţă a locului din cer. Credincioşii pot spune prin credinţă: “Ştim, în adevăr, că, dacă se desface casa pământească a cortului nostrum trupesc, avem o clădire în cer de la Dumnezeu, o casă, care nu este făcută de mână, ci este veşnică” (2 Corinteni 5:1)

Ai şi tu dragul meu cititor această bucurie; mergi cu paşi repezi şi fredonând un cântec  nou; Ai o astfel de casă, un astfel de loc în CER ?

You may also read!

Meditaţie – 07.01.2018

„Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Read More...

10 calităţi ale unui lider înţelept, de Bebe Ciausu

Dacă acţiunile tale îi inspiră pe alţii să viseze mai mult, să înveţe mai mult şi să facă mai

Read More...

Televiziune creştină online – Speranţa

Un proiect care a devenit de maximă prioritate pentru organizația noastră îl reprezintă dezvoltarea și lansarea unei platforme tv

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro