Povestea noastră

Total Schimbat.ro a luat ființӑ ȋn luna august 2010 la inițiativa unor tineri cu scopul de a rӑspândi Evanghelia prin intermediul internetului. Pe parcursul “cӑlӑtoriei” noastre, tot mai mulți tineri s-au implicat și au contribuit la ȋmbunӑtӑțirea site-ului, prin aportul adus de fiecare prin articolele lor şi prin contribuţia fiecăruia în diferite domenii. Mulţumim de asemenea tuturor acelora care prin contribuţia lor fie prin articole text, resurse audio sau video, resurse financiare sau alte resurse valoroase pentru noi, ne-aţi fost alături şi ne-aţi sprijinit în vestirea evangheliei.

Silviu Firulete

Silviu Firulete, Pforzheim, DE
Departament: Administrator

„A lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Alexandra Grunzac, Timisoara

Departament: Misiune Africa {Kalahari}

“Dumnezeu ne-a dat in dar mantuirea si nu este necesar sa facem nimic pentru a o castiga. Dar, din dragoste pentru Dumnezeu si pentru ca si ceilalti sa-L cunoasca, am ales sa Il slujesc prin tot ce fac si sa Il ascult. Vreau sa raspandesc in jurul meu o mireasma placuta Lui.“

Ioana Heredea, Oradea

Departament: Traducere & Corectura

„Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora.”

Simona Mihaescu, Timisoara

Departament: Editoriale

„Pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu… şi doresc ca toţi oamenii să poată simţi bucuria prezenţei Lui în inima lor. Într-o lume umbrită de confuzie, El aduce răspunsuri, şi în locul unde întunericul domneşte, aprinde o lumină prin Cuvântul Său revelat. Aici am privilegiul să vă pot împărtăşi lucruri pe care le-am descoperit umblând pe Calea credinţei”

Lidia Baiaș, Reșița

Departament: Traducere

„Sunt iubitoare de frumos, de cuvinte frumos alcătuite și, nu în ultimul rând, de oameni frumoși. Sunt absolventă a Facultății de Litere și îmi plac traducerile. La fel ca și voi, sunt în căutarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii și al perfecțiunii. Știu că doar El ne poate dărui frumosul în viață și binecuvântarea, pe care ne-o dorim cu toții.

Am ales să fac parte din echipa Total Schimbat deoarece am vrut să Îl onorez pe Dumnezeu cu talantul pe care mi l-a dăruit. Doresc să fiu o rază de lumină în lumea din ce în ce mai întunecată în care trăim. Prin harul lui Dumnezeu, se poate!”

Vreti sa faceti parte din Echipa noastra? Este mai mult decat simplu. Asteptam email-ul dumneavoastra la adresa [email protected] cu subiectul „Vreau in Echipa”!

Back to top button