Despre Noi

Despre noi

Facebook

Ne puteti gasi, de asemenea pe facebook!

Facebook

Ne puteti gasi, de asemenea pe Twitter!

Facebook

Ne puteti gasi, de asemenea pe YouTube!

Povestea noastra

Total Schimbat.ro a luat ființӑ ȋn luna august 2010 la inițiativa unor tineri cu scopul de a rӑspândi Evanghelia prin intermediul internetului. Pe parcursul “cӑlӑtoriei” noastre, tot mai mulți tineri s-au implicat și au contribuit la ȋmbunӑtӑțirea site-ului, prin aportul adus de fiecare prin articolele lor şi prin contribuţia fiecăruia în diferite domenii.

Mulţumim de asemenea tuturor acelora care prin contribuţia lor fie prin articole text, resurse audio sau video, resurse financiare sau alte resurse valoroase pentru noi, ne-aţi fost alături şi ne-aţi sprijinit în vestirea evangheliei.

Silviu Firulete, Pforzheim - Germany

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Alexandra Grunzac, Timişoara

“Dumnezeu ne-a dat in dar mantuirea si nu este necesar sa facem nimic pentru a o castiga. Dar, din dragoste pentru Dumnezeu si pentru ca si ceilalti sa-L cunoasca, am ales sa Il slujesc prin tot ce fac si sa Il ascult. Vreau sa raspandesc in jurul meu o mireasma placuta Lui. “

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

Close
Close