Video

Cristian Florea-Daniel se întoarce în Biserica Ortodoxă după 17 ani de slujire ca pastor în Biserica Baptistă

Cristian Florea-Daniel, unul dintre cunoscuții creștini în urmă cu ani de zile, mărturisind cum L-a întâlnit pe Dumnezeu cu adevărat din dorința sinceră de a avea o relație creștinească, așa cum Sfânta Scriptură spune, decide din nou, azi (22.09.2019), să se întoarcă în Biserica Ortodoxă, după 17 ani de slujire în Biserica Baptistă ca pastor.

Mai jos avem un text și video redat de preotul Ioan Avondios Bica

„În duminica de astăzi, după ani de pribegie a unui preot ortodox, care în urmă cu 17 ani decide să abandoneze ortodoxia, unindu-se cultului baptist, devine pastor. După 17 ani în care mulți colegi și prieteni preoți s-au rugat pentru el, acesta revine în ortodoxie astăzi, iar după toată rânduiala de reprimire în Biserica Ortodoxă va putea să se întoarcă la slujirea altarului și să slujască Împăratului veacurilor, Cel ce nu suferă stricăciune. Îţi mulţumim pentru binefacerile Tale cele arătate şi cele ascunse, pentru viaţa pământească şi pentru cereştile bucurii ale împărăţiei Tale. Arată-ne şi de acum înainte mila Ta, celor care cântăm: slavă Ţie, Dumnezeule, în veci!”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Iubirea lui Hristos salasluieste in toate Bisericile Sale. Dumnezeu poate lucra prin noi oriunde, chiar si in afara unei biserici caci Hristos Cel care lucreaza e singura biserica adevarata, la El trebuie sa ajungem. Sa spunem deci impreuna: Doamne eu te slujesc pe Tine si slujesc in Tine caci Tu lucrezi in mine si nu exista alta biserica in care pot sluji decat Duhul Tau cel preasfant!
    Intr-adevar daca am fi obligati sa-l gasim intai pe Hristos si apoi sa incepem slujirea poate ca nu ar mai avea cine sa slujeasca… Dar macar sa nu uitam ca trebuie sa -L gasim pana la urma si sa stam fata catre fata…
    Macar acesti oameni isi dedica viata cautarii si slujirii, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button