Video

Ep. 1 – Dialog Pentru Tineri cu Vlad Breana

O emisiune prin intermediul căreia dorim să venim în ajutorul tinerilor. În cadrul emisiunii abordăm subiecte mai sensibile, subiecte dificil de discutat în cadrul slujbelor din Biserica. De fiecare dată vor fi invitați care pot răspunde într-un mod responsabil și pertinent la întrebările puse.

Varianta audio a emisiunii este difuzată inițial la Radio Vocea Evangheliei Suceava, în fiecare vineri de la orele 21:00 și în reluare sâmbăta de la orele 11:00. Ulterior varianta video redată pe youtube în fiecare vineri de la orele 22:00, pe contul Vlad Breana.

De data aceasta subiectul este: Cum să îmi aleg prietenul sau prietena în vederea căsătoriei? și vom răspunde la întrebări de genul: De unde si pe cine aleg? Sau De ce ar trebui să țin cont? Sau Cum ar trebui abordată o fată? Cu amleg, cu minte, cu inima sau cu buzunaru? Si alte întrebări în această direcție.

Invitatul emisiunii de azi este pastorul Cristi Boariu.

Pentru emisiunile viitoare, dacă aveți întrebări sau propuneri le puteți scrie pe adresa de mail [email protected].

Vă doresc vizionare cu folos!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button