EditorialeVideo

Ep. 2 – Dialog Pentru Tineri cu Vlad Breana

Să începi o prietenie poate fi ușor. Să întreții o pretenie este greu, mai ales dacă este o prietenie în vederea căsătoriei.

În virtutea inerției toate se strică, iar relațiile nu fac excepție. Dacă vrei ca o prietenie să se rupă nu trebuie să faci mare lucru, este suficient să nu faci nimic. Dar dacă vrei ca lucrurile să meargă bine este nevoie de implicare.  Sunt multe aspect ce trebuie abordate în cadrul prieteniei. Iată subiectul nostru de azi. Cum se poate construi o relație de prietenie care să ducă la căsătorie, dar nu oricum, ci în așa fel încât voia lui Dumnezeu să nu fie călcată. Ce trebuie discutat și ce nu? Cât ar trebui să dureze o astfel de prietenie? Cine și cum se poate implica din exterior într-o astfel de relație? Poate fi vorba de apropiere fizică între băiatul și fata care sunt implicați în această prieteni?

Acestea sunt cateva din întrebările la care păstorul Cristi Boariu va răspunde în Cadrul episoduli 2 a emisiunii „Dialog Pentru Tineri”

Vă dorim vizionare plăcută și cu folos!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button