Termeni şi Condiţii

1. Crezul nostru:

1.1. Credem în existenţa divină, a Tatălui Dumnezeu, Fiul Isus Hristos, şi puterea divină a Duhului Sfânt;

1.2. Credem că Dumnezeu Tatăl Şi-a dat pe singurul său Fiu, Isus Hristos, ca jertfă de mântuire a sufletelor noastre păcătoase, a murit atârnat pe o cruce şi a înviat a treia zi după Scripturi. Mai mult, ştim că şade la dreapta Tatălui ca mijlocitor între om şi Dumnezeu, aşteptând a doua Sa venire pe norii cerului pentru a-Şi răpi copiii Săi.

1.3. Credem în puterea Cuvântului lui Dumnezeu insuflat prin Duhul Sfânt în cei dintâi apostoli şi de asemenea în cuvintele lăsate ca îndrumar al vieţii noastre pecetluite în Sfânta Scriptură, Biblia;

1.4. Credem în naşterea din nou (înnoirea minţii), care trebuie să se producă în fiecare persoană care îl acceptă pe Isus Hristos ca Domn al vieţii lui în viaţa sa;

1.5. Credem în puterea Duhului Sfânt revărsată peste sfinţii apostoli în ziua cinzecimii, şi credem în darurile Duhului Sfânt şi a botezului cu Duhul Sfânt ca lucruri necesare şi valabile şi în zilele noastre peste fiecare suflet creştin care acceptă statutul de Fiu al lui Dumnezeu.

1.6. Credem în existenţa unei lumi spirituale, a răului în lume care se manifestă prin puterile celui rău, a luptelor spirituale şi bătăliile care se dau în duhul nostru, şi de asemenea credem că autoritatea primită prin sângele curs la Golgota prin Isus Hristos, ne face autoritari în faţa acestor bătălii.

1.7. Credem şi recunoaştem că botezul Nou Testamental este legământul de mărturie în faţa divinităţii şi în faţa lumii, ca martori ai legământului încheiat de a-L urma cu credincioşie pe Dumnezeu şi de a împlini cu sfinţenie poruncile scripturale aşternute pe paginile Sfintei Scripturi.

2. Obiectivele noastre:

2.1. Obiectivul principal pe care Echipa noastră doreşte să-l împlinească este acela de a răspunde prin tehnica de scriere la toate întrebările care de multe ori se nasc în inimile noastre, şi de asemenea de a răspândi Cuvântul lui Dumnezeu pe această cale până la marginile pământului;

2.2. Suntem conştienţi de faptul că în lume s-au răspândit tot felul de teorii care mai de care mai apropiate de trăirea lumească şi de toleranţă pentru firea pământească, de aceea un alt obiectiv la fel de important este să păstrăm învăţătura creştinească neabătută de la Sfânta Scriptură şi nerăstălmăcită după poftele firii pământeşti.

3. Politica de confidenţialitate:

3.1. Resursele audio expuse pe acest portal web sunt distribuite doar pentru uz personal. Distribuirea lor sprea a fi vândute sau reproduse spre însuşirea de drepturi, este strict interzisă. Nu ne asumăm riscul pentru aceste încălcări ale distribuirii acestora în scopurile comerciale interzise.

3.2. Conţinutul acestui site reprezintă proprietatea intelectuală privată expusă publicului pentru a se folosi în scopuri informative şi personale, în condiţiile expuse ale politicii site-ului nostru.

3.3. Materialele text (articole, editoriale, meditaţii, ştiri, etc.) care reprezintă o majoritate din activitatea site-ului sunt creaţii proprii ale membrilor echipei de conducere sau reproduceri în baza termenilor şi condiţiilor de utilizare din alte surse folosite legal.

3.3.a. Niciunul dintre aceste materiale nu poate fi reprodus sau publicat pe alte site-uri web, ziare sau reviste fără acordul în scris către Echipa de redacţie a acestui portal web. Excepţie de la această regulă sunt materialele text care sunt preluate de pe alte site-uri web, fără a include în această excepţie traducerile de ştiri de pe site-urile partenere.

3.3.b. Nu ne asumăm riscul dacă unele dintre publicaţiile care nu ne aparţin, ci sunt doar preluate cu acord legal, nu sunt acceptate ca reproducere pe alte site-uri, bloguri, publicaţii; (ca o prevenire a acestei tehnici, cereţi acordul autorilor de publicaţii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button