SocialStiri

Interviu cu Michael W. Smith pe RadioFiladelfia astăzi de la ora 21:00

Ce faci într-o seară de weekend? Te aşteptăm alături de noi, pe undele Radio Filadelfia începând cu ora 21:00 la un interviu exclusiv cu interpretul Michael W. Smith. Dacă ai fost la concert aşteptăm comentarii şi impresiile tale la adresa de email [email protected]

De la 21, românii de pretutindeni se conectează la unda RadioFiladelfia. Nu contează pe ce meridian eşti, te aşteptăm alături de noi să facem o masă rotundă în jurul ultimului album lansat de Michael W. Smith, să dezbatem subiectele dificile abordate în piesele albumului “Wonder” şi nu în ultimul rând să cunoaştem acest personaj pe muzica căruia a crescut generaţia noastră.

Cineva spunea muzica este o artă care exprimă cu ajutorul sunetelor sentimente şi atitudini, sau muzica este ştiinţa sunetelor considerate sub raportul melodiei, ritmului şi armoniei. Tu ce crezi despre muzică? Te aşteptăm să ne spui. Fii alături de noi.

Interviul a fost realizat de Anca Brasvalean de la Radio Vocea Evangheliei Cluj.

Radio Filadelfia

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button