De Primăvară

↓ Mesaje primăveratice 😀 ↓

 1. Odată cu primavara, sper ca sufletul să-ţi înflorească ca un ghiocel, să radieze ca un soare, să ofere căldură şi iubire… şi nu în ultimul rând să rămână mereu tânăr. Un mărţişor mic şi dulce vine din sufletul meu pentru o fiinţă deosebită ca tine!
 2. Din depărtări pe aripi neştiute, purtat de-un dulce şi mirific dor, în cea mai minunată primăvară, se-ndreaptă către tine-un mărţişor.
 3. Cu roşu şi alb am înlănţuit gingaşul ghiocel. L-am parfumat cu toată dragostea mea, l-am înconjurat cu mireasma primăverii şi din tot sufletul ţi-l dăruiesc ţie, sperând că-ţi va aduce  numai fericire.
 4. Ȋntotdeauna în inimile noastre vor încolţi ghiocei. Veşnic dragostea noastră va rămâne tânără precum primăvara.
 5. Un vânt îşi caută muzele, / Capacul îşi mângâie frunzele, / Lumina goneşte zăpezile, / Culoarea îmbracă livezile. / E vântul ce caută viaţă, / Copac născător de speranţă, / Lumina, fior de splendoare / Se-arată… şi piere-n culoare…
 6. Primăvara e anotimpul iubirii şi a frumuseţii… atât a naturii cât şi a sufletului… şi clipa care trece e doar amintirea…
 7. Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea!
 8. Eşti ghiocelul suav ce îmi vesteşte primăvara, eşti îngerul ce zilnic mă păzeşte, eşti tu cea care mă iubeşte!
 9. Odată cu Mărţişorul, primăvara îşi anunţă sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, încântător, al florilor ce ne încălzesc sufletul.
 10. Parfumul florilor de primăvară, roua dimineţilor calde, adierea vântului blând al celui mai frumos anotimp, toate acestea să-şi găsească locul în sufletul tău.
 11. Un gând frumos şi un zâmbet din tot sufletul, un mărţişor care să-ţi aducă în suflet primăvara.
 12. Să vă fie viaţa frumoasă ca un fir de ghiocel ieşit de sub zăpadă şi plină de căldură şi speranţă ca mugurii copacilor aflati în aşteptarea primăverii!
 13. Inima şi toată fiinţa mea le-am prins de-un fir de mărţişor şi azi, le pun la pieptul tău, să-ţi fie alăturea mereu!
 14. Simt primăvara învadându-mi simţurile şi ca de obicei gândurile mele se îndreaptă către tine. Mă gândeam că nu ţi-am spus de mult „Te iubesc !”… Dar odată cu primăvara atât de însorită şi atât de plină de viaţă am găsit şi modul perfect în care să-ţi spun un surprinzator „Te iubesc!”.
 15. A sosit primăvara, şi odată cu ea soseşte şi viaţa care a stat ascunsă pe timpul acestei ierni grele. Un 1 Martie fericit alături de cei pe care îi iubeşti cu adevărat!
 16. 1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Ȋţi doresc o primavară fericită, razele călduţe ale soarelui să te mângâie cu fericire şi iubire… Sufletul meu de când te-am cunoscut este ca o zi însorită de primavară… Te iubesc!
 17. O dată cu venirea zilei de 1 Martie şi a primăverii îţi doresc ca în fiecare zi să înflorească o floare în viaţa ta.
 18. Cu dragoste, un mărţişor virtual purtător de sentimente 100% veritabile. Te iubesc! La mulţi ani de mărţişor!
 19. Din lacrima albă a fulgilor de nea şi cu roşul aprins din inima mea, am împletit un mărţisor pe care ţi-l trimit cadou!
 20. Pentru tine, un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă… pentru tine, cea care eşti mai specială decât toate anotimpurile!
 21. La mulţi ani de mărţişor! Toate florile din lume pentru primăvara mea!
 22. Cu drag de mărţişor, primeşte primăvara în sufletul tău, şi fie ca acest anotimp să îţi aducă în viaţa ta împlinire, fericire şi iubire şi nu în ultimul rând căldura sufletescă de la cei dragi. Ȋţi doresc o primăvară frumoasă!
 23. An de an 1 martie ne readuce speranţa, optimismul, credinţa în mai bine şi spor la toate. O primăvară fericită şi binecuvântată alături de cei dragi!
 24. Să-ţi fie micul Mărţisor prilej de bucurie… acum, când florile zăpezii pier, şi primăvara iar învie! La mulţi ani de 1 Martie şi o Primăvară de vis.
 25. Ghiocel, gingaşă floare, pe-a dimineţii boare, zboară-n grabă şi vesteşte PRIMĂVARA, ce soseşte!
 26. Primăvara este anotimpul renaşterii! Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizării minunate.
 27. De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!
 28. Ȋn această dimineaţă soarele a bătut în geam mai insistent. Ai deschis fereastra şi ai lăsat primavăra să intre în casa ta… e 1 martie… bucură-te!
 29. Ȋn poiana amorţită, soarele vâslea uşor. Şi din iarba vestejită a ieşit un mărţişor!
 30. Un fulg de nea rătăcitor, văzând că primavara vine, el ţi-aduce-n zborul său uşor, un mic ghiocel acum, de mărţişor!

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button