Tabere

Tabăra Trăieşte Altfel – Autentic

TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL AUTENTIC...Dar pana undeÎn perioada 22 – 29 iulie 2016 va avea loc TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL FILADELFIA. Tema taberei din acest an: „AUTENTIC … DAR PÂNĂ UNDE?” are ca scop motivarea tinerilor în a-și defini autenticitatea într-o lume în care cei mai mulți caută modele pe care să le copieze. Nu trebuie să ne prefacem că suntem altcineva, nu trebuie să fim o copie fidelă a cuiva, trebuie să fim pur și simplu noi, așa cum am fost creați, trebuie să fim autentici. Să fim autentici în ceea ce privește integritatea, familia, profesia, anturajul … să fim autentici în relația cu Dumnezeu.  E timpul să ne descoperim această autenticitate și să o punem în valoare pentru El.

Tabăra Trăiește Altfel ne oferă mediul adecvat pentru a face asta, într-un anturaj potrivit și împreună cu tineri care își doresc cu adevărat să fie autentici.

Vor avea alături de noi slujitori din comunitatea penticostală și baptistă. În închinare ne vom bucura alături de Filadelfia Band, Trupa Adonai, Excelsis Worship, Paul Straniș Band etc.

De asemenea, vom avea alături de noi, în cadrul workshopurilor organizate, specialiști din diverse domenii de interes cum ar fi: marketing, management, juridic, psihologie, fotografie și multe altele.

În plus, vor avea loc o serie de activităţi recreative, și anume: competiții sportive, drumeţii, foc de tabără, activități de grup şi multe altele, ce vă vor îmbogăţi din plin timpul liber şi perioada pe care o veti petrece în această tabără, aducându-vă  în acelaşi timp şi mulţi prieteni.

*Tabăra va avea loc pe teritoriul localităţii Șuncuiuș Bihor.

**Pentru mai multe detalii şi înscrieri vizitaţi pagina:

https://www.facebook.com/TabaraTraiesteAltfelBihor/?fref=ts

http://traiestealtfel.wix.com/2016

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button