IAmAChristian (#SuntCreștin)

In Externe, Interviuri, Social, Stiri

Doctorul Ben Carson cheamă oamenii la schimbarea pozei de profil ca răspuns la atacul armat dintr-o școală din Oregon.

Ben-Carson Dr. Ben Carson, neurochirurg cu renume la nivel mondial și candidat la alegerile generale prezidențiale din 2016, a lansat un răspuns în mass-media cu privire la atacul din Oregon care ar fi țintit creștini.

Una dintre postările doctorului Carson încurajează milioanele de followeri ai săi să își schimbe poza de profil într-una cu un hashtag zicând ”#SuntCreștin.” Câteva alte poze îl arată pe Carson cu o foaie cu cuvintele ”Sunt creștin” scrise pe ele. ”Gândiți-vă la a vă schimba poza de profil pentru a onora victimele cât și familiile lor,” scrise Carson sub una dintre pozele cu hashtag.

Un martor ocular al atacului de joi de la Umpqua Community College din Roseburg, Oregon a zis că ucigașul, identificat de poliție ca fiind Chris Harper-Mercer, i-a întrebat pe studenți despre religia lor, executându-i pe cei ce se declarau creștini.

”Un individ înarmat a țintit creștini, spunându-le că îl vor vedea pe Dumnezeu „într-o secundă”, într-un atac la un colegiu din Oregon, joia aceasta, care a lăsat cel puțin nouă oameni morți și mai mulți răniți” –ziarul New York Post.

Ziarul a citat-o pe Stacy Boylen, mama unei fete rănite în atac, pentru a afla detalii privitoare la cum au fost identificați creștinii: „A început sa întrebe oameni unul câte unul cu privire la religia lor. ”Ești creștin” întreba el, zicându-le să se ridice dacă erau. Ei se ridicau, și le zicea ”Bine, pentru că ești creștin, îl vei vedea pe Dumnezeu în următoarea secundă.” Mai apoi îi împușca și ucidea.”

Democrații, alături de președintele Barack Obama, au profitat de atac pentru a sugera nevoia de un control al armelor crescut. Însă Carson a sugerat că atenția ar trebui sa fie pe problemele mentale cât și de mentalitate în America, precum și pe faptul că au fost vizați creștini.

„Evident vor fi unii care vor cere control sporit al armelor. Dar trebuie să ne gândim că încercăm să aplicăm aceeași măsură de fiecare dată când se întâmplă un asemenea incident. Evident, nu adresăm corect problema. Problema constă în mentalitatea acestor oameni. Trebuie să ne uităm la mentalitatea indivizilor pentru a încerca să observăm orice semnale de alarmă timpurii care ne vor ajuta ca societate să identificăm acești oameni din timp.”

Sursa articol: www.themangonews.com

 

epiesa.ro

You may also read!

La Auschwitz, mii de oameni se alătură Marșului celor vii pentru a-i onora pe cei morți

Oswiecim, Polonia, - Acum șaptezeci și trei de ani în urmă, Irving Roth, 88 de ani,  a fost eliberat

Read More...

Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

Misionari în Dăneasa, Olt Familie : Mich Cornel si Rachel Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25

Read More...

Misiune pe termen lung în grupul etnic Patep – familia Dumitriu

Dragii noștri frați, La sfârșitul lui decembrie 2017 am luat hotărârea de a ne concentra eforturile pentru următorii 3 ani

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

%d blogeri au apreciat: