Total Schimbat.ro la 2 ani !

8
167


Sub formă de proiect, şi un vis care se dorea a deveni realitate, ziua de 25 august 2010 a fost ziua împlinirii visului şi finalizarea proiectului ceea ce se dorea a fi “Total Schimbat”. Nu a fost uşor să începem, nu a fost uşor să mergem înainte, însă cu ajutorul altor tineri care s-au implicat în această lucrare de misiune online, Total Schimbat a reuşit să crească în materiale creştine şi multe resurse care se pare că pentru mulţi dintre vizitatorii noştri au fost o binecuvântare.

Ȋn domeniul de administrare şi statistică înregistrată de site-ul Total Schimbat, pe parcursul a doi ani de zile am reuşit să adunăm un număr de peste 1 500 de articole publicate, câteva mii de comentarii, dintre care doar peste  500 au fost aprobate şi moderate, şi un număr de peste 550 000 de vizite totale.

Mulţumim, de asemenea, tuturor acelora care prin diferite metode şi-au adus aportul prin articole şi alte resurse care au fost binevenite pe site-ul Total Schimbat.

Mulţumesc, de asemenea, membrilor echipei care au fost loiali şi au continuat această lucrare cu toate că în unele momente a fost destul de greu.

Ȋn prezent, Echipa Total Schimbat este compusă din 6 persoane şi anume: Silviu Firulete, Ioana Heredea, Lidia Baiaş, Denisa Turcuţ, Camelia Grigorescu şi Doris Arminia.

Anunţăm că toţi aceia care vor să contribuie sau doresc să facă parte din Echipa Total Schimbat, îi rugăm să ne contacteze prin e-mail, la adresa: contact@totalschimbat.ro.

Vă mulţumim anticipat acelora care, împreună cu noi, veţi contribui la răspândirea Evangheliei prin intermediul site-ului Total Schimbat.

Silviu Firulete,
Fondator Total Schimbat

8 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.