Editoriale

Live sau mergem la biserică?

biserica liveTehnologia zilelor noastre are avantajele ei şi totodată, dezavantajele ei. Nu spun că e un lucru rău să lucrăm în domeniul Internetului (mai ales atunci când faci ceva pentru slava lui Dumnezeu), pentru că şi noi (echipa) încercăm să facem acelaşi lucru prin ceea ce scriem spre folosul altora (vizitatorilor noştri). Recent am vizionat un videoclip în regia lui Adi Gliga, care m-a pus mult pe gânduri. Este vorba despre decizia multora, a acelora care au sănătate în trup, să “meargă la biserică”, dar acasă, în faţa calculatorului sau laptopului. Multe dintre biserici au programe care se transmit live, însă acestea au fost făcute cu scopul de a ajunge mai mult la persoanele bolnave (aceia care nu pot deloc să ajungă în casa de rugăciune). Mulţi dintre “pocăiţi” gândesc că vizionarea programulii live într-o duminică dimineața echivalează cu mersul sau prezenţa lor în biserică. Partea dureroasă este că nu e așa. Dacă Dumnezeu ţi-a dat sănătate, de ce nu vrei să o foloseşti în scopul tău,  mai ales acela de a-ţi mântui sufletul şi de a creşte spiritual, a creşte în credinţă? “Căci mai mult face o zi în curţile Tale decât o mie în altă parte; eu vreau mai bine să stau în pragul Casei Dumnezeului meu, decât să locuiesc în corturile răutăţii!” (Psalmul 84:10).

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

3 Comments

  1. A lipsi de la partasie este ca si acum un picior ar dori sa se izoleze de intreg trupul (aici fiind vorba de comunitatea de credinciosi). Daca partasia nu exista, atunci nu avem unitatea Duhului in raport cu aproapele nostru. Mergem la biserica pentru ca: acolo prezenta lui Dumnezeu se manifesta mai intens, este locul de inchinare cu fratii de credinta inaintea Creatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button