Cazuri UmanitareStiri

Caz umanitar: Donează un pat pentru o familie creştină cu 12 copii

1Slujire Crestina va prezinta situatia dramatica prin care trece familia de frati penticostali Vira, mai ales cei 12 copii care de ani de zile dorm pe jos pentru ca nu au posibilitati financiare pentru a cumpara paturi pentru copii. Familia Vira locuieste in comuna Fratautii Noi, jud. Suceava si este formata din 12 copii si parintii lor. Parintii copiilor nu au loc de munca, zona fiind muntoasa locurile de munca aproape lipsesc. Singura lor sursa de venit este un cal, cu care lucreaza cel mai mult vara la oamenii din sat. Aceasta familie supravetuieste numai din alocatiile copiilor. Familia Vira are 7 baieti si 5 fete. Cel mai mic copil are un an si jumatate iar cel mai mare 20 de ani. Datorita situatiei financiare aceasta familie nu are decat doua paturi mici, vechi si rupte pentru cele 14 persoane. Cei mai multi din copii dorm pe jos pe diferite paturi si haine, la fel si parintii lor.  Din acest motiv mama copiilor s-a inbolnavit la rinichi, la fel David (de 18 ani) si Mihaela (de 15 ani).

Alti cativa copii prezinta simptome de imbolnavire la rinichi din cauza faptului ca dorm pe jos. In acelasi timp, usa casei acestei famili este crapata si ,,peticita”, din acest motiv in aceasta iarna zapada a intrat usor in casa impreuna cu frigul. Slujire Crestina a discutat si cu pastorul bisericii penticostale din Fratautii Noi, afland de la acesta ca familia Vira  participa regulat si se implica cu credinciosie la toate momentele de inchinare si slujire a bisericii locale. De asemenea, biserica locala a ajutat aceasta familie in masura posibilitatilor, insa nu au reusit sa acopere nevoia de paturi.  Familia Vira are nevoie de 4 paturi, care vor fi in valoare de aprox. 4 000 lei (in aceasta suma sunt cuprinse saltele, paturile, transport, montare, etc). Copii dorm pe jos dar nu au nici cu ce se acoperi, plapune, paturi groase, etc. Avand in vedere gravitatea situatiei in care se afla aceasta familie, si mai ales situatia copiilor care deja s-au inbolnavit la rinichi facem un apel la toti fratii din tara si strainatate sa sustinem aceasta familie cu fonduri pentru cumpararea de paturi, lenjerie pentru paturi, plapune si paturi groase.

Cei care locuiti in judetul Suceava, detineti un mijloc de transport si doriti sa donati direct paturi in stare buna, sau lenjerie de paturi, plapune, paturi, o usa de exterior, etc., va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected], telefon: 0749 402 098, 0766 365 833, 0257 356 352

Cei care doriti sa donati pentru familia Vira, va rugam folositi modalitatile prezentate mai jos si sa specificati destinatia donatiei: PENTRU FAM. VIRA

  1. Online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. In conturile bancare ale asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania:

– IN LEI RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

– IN EURO RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button