Meditatii

Reîncarnarea în alt trup

“Voia Tatălui Meu este ca oricine vede pe Fiul şi crede în El, să aibă viaţa veşnică; şi Eu îl voi învia în ziua de apoi.” Ioan 6.40

Din ce în ce mai mulţi oameni încep să creadă în tot felul de doctrine inventate de ei şi să adopte tot felul de religii care îi favorizeză într-un fel sau altul. Nu demult, călătoream cu maşina cu o persoană care nu Îl cunoştea pe Dumnezeu. Din vorbă în vorbă am ajuns să discutăm despre Ȋmpărăţia lui Dumnezeu şi despre viaţa veşnică pe care o avem dincolo de moarte. La un moment dat, persoana respectivă mi-a spus că nu crede în aşa ceva… “Eu cred că indienii sunt cei mai deştepţi”, mi-a spus. “De ce crezi asta?” l-am întrebat. Cu alte cuvinte şi mai scurt, omul respectiv credea că după moarte sufletul lui trece în alt trup, crezând în reîncarnare.

Cât de mult se înşeală lumea, şi cât de des îşi croiesc alte drumuri pe care să le urmeze crezând că vor scăpa de mânia lui Dumnezeu. Singura cale adevărată este în Sfânta Scriptură. Toţi cei care doresc să umble în lumina adevărului lui Isus Hristos vor căuta să împlinească voia Tatălui din ceruri, şi doar aşa vor putea primi cununa slavei care a fost făgăduită de Tatăl Dumnezeu.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button