BisericaExternePersecutiiStiri

Biserica, clădirea demolată, trăieşte!

de Pavel Tokarchuk, Moscova, Rusia

Azi (9 septembrie 2012) a fost o zi ploioasă, dar asta nu i-a putut împiedica pe creştini să se adune împrejurul clădirii bisericii demolate pe jumătate. Mai mult de 200 de oameni stăteau în picioare cu umbrele, lăudând pe Dumnezeu, ascultând Cuvântul şi rugându-se pentru autorităţile ţării. Unul din vârstnici a spus congregaţiei că noi trebuie să oferim totul în mâna Domnului nostru şi a mâniei Lui, să căutăm mila şi harul Său în această încercare a bisericii noastre.

Pastorul Vasiliy a cerut tuturor creştinilor să se roage pentru cei care sunt nedrepţi şi răi, pentru cei care încearcă să aducă durere bisericii, dar şi pentru a avea o credinţă fermă în Domnul, să continue a susţine drepturile bisericii. “Vom apela la guvernul Moscovei, guvernul Rusiei şi la biroul prezidenţial pentru anchetă independentă şi reconsiderare a deciziei care deja fusese făcută de către autorităţile oraşului Moscova, vă rugăm să ne susţineţi în asta!” a spus pastoral Vasiliy înainte de a încheia slujba în rugăciune.

Au existat patru mari postere pe jumătatea pereţilor căzuţi pe pământ, aproape de ruine: “Vă invităm la serviciul bisericii şi la site-ul bisericii”, “Biserica, clădirea demolată, trăieşte!”, precum şi un fundal al scenei: “Dumnezeu să binecuvânteze Rusia!”, “Dumnezeu să ne apere de Pilaţi, Irozi şi Caiafe”.

În final, pastoral a spus: “…vom avea servicii de biserică aici, indiferent de condiţiile vremii. Vă rog să vă luaţi haine călduroase cu voi întotdeauna, deoarece aşteptăm timp de iarnă. Ne vom aduna aici până problema noastră va fi rezolvată! Dumnezeu este cu noi, şi El este măreţ!

Să stăm în rugăciune pentru această biserică înaintea Lui!Christian Telegraph

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button