Adolescenti

Prietena mea vrea să fie sigură ca suntem compatibili sexual. Este permis?

Întrebare: Prietena mea vrea să fie sigură că suntem compatibili din punct de vedere sexual înainte de a ne căsători. Este permis acest lucru?

Răspuns: Nu îţi cumperi o pereche nouă de încălţăminte înainte să o probezi, nu-i aşa? Sigur că nu! Aşa că pare logic să te asiguri că eşti compatibil sexual cu cineva înainte de a te căsători, nu-i aşa? Nu-i aşa?

În primul rând, nici tu, nici ea nu sunteţi o pereche de papuci. Nu iei pe cineva acasă să-l încerci sau să-l foloseşti. Dacă vrei să-ţi compari noaptea nunţii cu ceva anume, fă mai bine analogie cu actul de a-i dărui cuiva un pachet de şerveţele. Oricât de frumos colorate ar fi, cât crezi că ar mai preţui cadoul tău dacă s-ar descoperi că a fost deja deschis şi şerveţelele folosite? Dumnezeu vrea ca noapte nunţii tale să fie asemenea focurilor de artificii. Dacă nu înveţi să aştepţi, vei avea parte doar de petarde.

Rareori, vei găsi două persoane care să nu fie compatibile din punct de vedere sexual. Spune-I, deci, prietenei tale că prefer să aştepţi artificiile.

Josh McDowell şi Bill Jones, Cartea Adolescenţilor

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button