Editoriale

Cadouri şi aşteptări

Caci un Copil ni S-a nascut, un Fiu ni S-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” (Isaia 9:6)

cadouNu mai este mult timp până când ne vom aduce aminte de sărbătoarea Naşterii Domnului Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, venit din ceruri pentru răscumpărarea de la moartea veşnică a păcătoşilor pământeni.

Ca un mod de a-şi aduce aminte, oamenii au adoptat multe metode prin care comemorează această sărbătoare a Fiului lui Dumnezeu venit în lume. De cele mai multe ori, oamenii şi cei apropiaţi îşi fac mici cadouri ca un semn de bucurie pentru sărbătoarea de crăciun.

Totuşi, privind la multele preocupări ale omenirii, fastul cu care se pregătesc să aibă mesele bogate şi camerele cât mai luminate, pierdem de multe ori esenţa a ceea ce ar trebui să sărbătorim. Aşteptând cu nerăbdare un cadou pământesc de la cineva drag, uităm că Darul cel mai de preţ a fost trimis acum 2000 de ani de însuşi Dumnezeu Tatăl, cadoul care avea să schimbe întreaga omenire, şi de ce nu, gândirea multora, gândire care şi astăzi pentru unii este denaturată, dereglată, şi chiar nebună. Ce este drept şi adevărat, este lucrul că acest cadou pentru omenire nu a fost atât de atrăgător şi plăcut cum oamenii îşi fac cadourile cât mai frumoase la înfăţişare, şi totuşi, cadoul de acum 2000 de ani a avut cea mai mare valoare pentru întreaga omenire.

Acceptând să primeşti acest Dar de la Dumnezeu, accepţi mântuirea care a fost trimisă în dar pentru sufletele noastre, suflete care sunt fără scăpare de judecata veşnică, şi vom putea primi iertare, doar dacă vom accepta darul minunat oferit de la Dumnezeu Tatăl, Isus Hristos!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button