Un exemplu de slujire

In Meditatii

slujireDumnezeu e Fiinţa cea mai frumoasă și de acest luru ne amintim mai ales de sărbători. Dacă nu te-ai indrăgostit încă de El, acum e timpul potrivit. Acum e momentul să-ţi dai seama cât de mult S-a coborăt Isus Hristos, meditând la întruparea Lui și lăsând slava Sa pentru a ne oferi nouă un exemplu de viaţa trăită în sfinţenie. Acum este timpul să meditezi la câtă iubirea are Dumnezeu pentru tine.

Una din dorinţele mari a lui Dumnezeu este să facă oameni după caracterul Său și cel mai bun exemplu de caracter este chiar Fiul Lui care făcea doar ce Îi spunea Tatăl să facă. Isus nu a trăit ca să satisfacă toate dorinţele celor din jurul Lui, deși este scris că era plăcut oamenilor. Totuși, scopul Lui principal a fost să trăiască pentru Tatăl Său și astfel să ne arate cum este Dumnezeu prin puterea exemplului pe care ni-l dădea.

Isus, încă de la naștere a dovedit că nu caută laurii lumii și nici ca El să fie important și slavit, ci dimpotrivă S-a smerit și S-a născut într-o iesle. El a fost gata să piardă slava Sa cerească (tot cerul I se închina) pentru ca dragostea Tatălui Său pentru oamenii să acopere dreptatea Sa care ne despărţa de Dumnezeu și care cerea o jertfă pentru păcat. Astfel, Isus a împlinit pe deplin Voia Tatălui Său și din dragoste pentru noi ne-a dat posibilitatea reabilitării și izbăvirii din păcat prin slabilirea unei relaţii vii cu Dumnezeu.

Dacă ne amintim de una din misiunile principale ale lui Isus era ca să slujească oamenilor și să mântuiască ce era pierdut. Era atât de bun și plin de compasiune. El nu a venit în lume ca să dea cu pumnul și să ne comande ce avem de facut ci ne-a spus “călcaţi pe urmele Mele”. Isus nu doar că a ales să moară pentru noi, El a ales să se coboare la nivelul nostru de păcătoși și la nivelul nostru întunecat de înţelegere ca să ne spele și să ne dea lumină.

Cum să nu-L iubim pe Dumnezeu când ne dă mereu atât de multe binecuvântări? Cum să nu ne uităm cu drag la Cineva care ne-a salvat și ne-a iertat atât de multe? Și cum să nu Îl urmăm și să nu facem Voia Lui? Fiţi binecuvântaţi cu o inimă plină de dragoste neprefăcută, de pace și de bucurii!

elefant.ro

You may also read!

Spre marginile pământului – familia Dubei

…„Lăudați pe Domnul, toate Neamurile; slăviți-L, toate noroadele.”  Romani 15:11 Începutul anului a fost dedicat pentru a reflecta la trecut

Read More...

Guvernul Algeriei criticat pentru amenzile grele din cauza transportului Bibliilor

Guvernul Algeriei a fost din nou criticat pentru presupusa discriminare împotriva minorității creștine, de această dată datorită acordării unor

Read More...

Familia Cuceuan: Jurnal de misiune, martie 2018

Evanghelia vestită Surzilor - Familia Cuceuan Romani 15: 20-21 ”Și am căutat să vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro