Meditatii

Dumnezeu poate. Tu Îl crezi?

olaritDorinţa cea mai mare a lui Dumnezeu este să te salveze și apoi să te modeleze după chipul Său. Probabil ai anumite obiceiuri de ani mulţi și îţi e greu să crezi că acestea se vor schimba vreodată. Poate nu mai ai încredere în tine știind că ai căzut de atâtea ori; parcă și ţie îţi e greu să te mai ierţi. Sau poate sunt anumite persoane cu care nu mai înţelegi și iţi e așa greu să convieţuiești cu ele. Nici la acestea nu le mai dai multe șanse să se schimbe… parcă lucrurile sunt “destinate” să meargă rău între voi. Dar nu acesta este adevărul. Rănile dor dar încearcă să gândești că relaţia cu El e primordială indiferent de ce se întâmplă în jurul tău. De acolo ai tu energia și puterea să trăiești zilnic. Nu putem avea pretenţia ca oamenii să ne împlinească și doar datorită lor să ne dorim să trăim.

Dumnezeu a demonstrat de-a lungul veacurilor că poate, și că schimbă inimi și caractere. Cine s-ar fi gândit că Saul din Tras va deveni creștin? Cred că dacă le spuneai creștinilor de atunci că el va deveni creștin le-ar fi imposibil să creadă și poate te-ar fi considerat și nebun. Dar uite, Dumnezeu a făcut această minune. Niciodată să nu-L limităm pe Dumnezeu. Noi, într-adevăr suntem limitaţi și ne este greu să credem că Dumnezeu poate să schimbe totul în bine când este doar dezastru în jurul nostru. Credinţa e un dar și ea nu este limitată de circumstanţe sau sentimente. Dacă eu încep să mă simt rău, asta nu înseamnă că mi-am pierdut credinţa sau dacă cineva îmi face rău, nu înseamnă că așa se va întâmpla mereu.

Dă-I lui Dumnezeu șansa ca să te schimbe și să te facă un om după inima Lui. Dacă Dumnezeu te-a ales înseamnă că poţi. Dacă Isus a murit pentru tine, nu irosi acest sânge preţios și dacă ai o viaţă, trăiește-o! Dorinţa noastră este să fim ca El. Nu mai crede în minciunile diavolului. Știu că este de multe ori mai ușor să crezi în aceste minciuni decât în ceea ce spune Dumnezeu, dar suntem creștini și în Cine altcineva să ne punem nădejdea? în Cine altcineva să ne încredem? Dumnezeu să ne ajute pe toţi și să ne transforme! Amin!

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button