Dumnezeu poate. Tu Îl crezi?

In Meditatii

olaritDorinţa cea mai mare a lui Dumnezeu este să te salveze și apoi să te modeleze după chipul Său. Probabil ai anumite obiceiuri de ani mulţi și îţi e greu să crezi că acestea se vor schimba vreodată. Poate nu mai ai încredere în tine știind că ai căzut de atâtea ori; parcă și ţie îţi e greu să te mai ierţi. Sau poate sunt anumite persoane cu care nu mai înţelegi și iţi e așa greu să convieţuiești cu ele. Nici la acestea nu le mai dai multe șanse să se schimbe… parcă lucrurile sunt “destinate” să meargă rău între voi. Dar nu acesta este adevărul. Rănile dor dar încearcă să gândești că relaţia cu El e primordială indiferent de ce se întâmplă în jurul tău. De acolo ai tu energia și puterea să trăiești zilnic. Nu putem avea pretenţia ca oamenii să ne împlinească și doar datorită lor să ne dorim să trăim.

Dumnezeu a demonstrat de-a lungul veacurilor că poate, și că schimbă inimi și caractere. Cine s-ar fi gândit că Saul din Tras va deveni creștin? Cred că dacă le spuneai creștinilor de atunci că el va deveni creștin le-ar fi imposibil să creadă și poate te-ar fi considerat și nebun. Dar uite, Dumnezeu a făcut această minune. Niciodată să nu-L limităm pe Dumnezeu. Noi, într-adevăr suntem limitaţi și ne este greu să credem că Dumnezeu poate să schimbe totul în bine când este doar dezastru în jurul nostru. Credinţa e un dar și ea nu este limitată de circumstanţe sau sentimente. Dacă eu încep să mă simt rău, asta nu înseamnă că mi-am pierdut credinţa sau dacă cineva îmi face rău, nu înseamnă că așa se va întâmpla mereu.

Dă-I lui Dumnezeu șansa ca să te schimbe și să te facă un om după inima Lui. Dacă Dumnezeu te-a ales înseamnă că poţi. Dacă Isus a murit pentru tine, nu irosi acest sânge preţios și dacă ai o viaţă, trăiește-o! Dorinţa noastră este să fim ca El. Nu mai crede în minciunile diavolului. Știu că este de multe ori mai ușor să crezi în aceste minciuni decât în ceea ce spune Dumnezeu, dar suntem creștini și în Cine altcineva să ne punem nădejdea? în Cine altcineva să ne încredem? Dumnezeu să ne ajute pe toţi și să ne transforme! Amin!

elefant.ro

You may also read!

Evanghelistul Billy Graham, şi-a încheiat alergarea pe acest pământ

Cel mai mare evanghelist al secolului XX și-a încheiat alergarea și a plecat în veșnicie la vârsta onorabilă de

Read More...

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro