Editoriale

Popor creştin-blestemat

flag counter romaniaZilele acestea au fost zile încărcate de zbucium, speranţe, propagandă şi multe alte lucruri care au frământat poporul român.

Un popor român care afirmă că este creştin, şi totuşi trăieşte în fărădelege, are speranţa într-un om. Nu comentez despre partidele politice, ci aş vrea să dezbatem puţin dorinţele poporului nostru care doreşte o schimbare, care vrea să I se facă numai bine, şi poate chiar vrea să se debaraseze de corupţie, care, la rândul ei(corupţia) e la rang de cinste si putere în neamul nostru.

Am dat recent peste o petiţie online care chema poporul la semnarea acesteia pentru a-l supune pe noul preşedinte sub botezul Bisericii Ortodoxe Române.

Vorbind despre creştinism, despre adevăr şi calea vieţii, calea mântuirii, poporul român cu toate că se declară creştin, trăieşte pe lângă Cuvântul lui Dumnezeu.

Pe lângă faptul că dreptul de a alege, este un drept de la Dumnezeu, totuşi porunca divină pentru pământeni este aceea de a-L urma pe Dumnezeu în calea vieţii noastre.

Botezul recunoscut de BOR, care este un lucru obisnuit pentru creştinii ortodocsi, cu părere de rău(spre dezamăgirea multora) pot spune că este un echivalent egal cu zero.

Lăsând tradiţia şi obiceiurile deoparte, care nu sunt lucruri sfinte şi prin intermediul cărora nu vom ajunge la mântuire, luând Cuvântul lui Dumnezeu, Scriptura, în atenţia noastră, vom descoperi că porunca Domnului Isus către uncenicii Săi, exprimată în Marcu 16 a fost aceasta: “Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, iar cine nu va crede va fi osândit.”

Poporul român, este un popor “botezat” (fie în botezul ortodox, fie cel neoprotestant), şi totuşi întâlnim oameni care trăiesc contrar a ceea ce ar trebui să trăiască cu adevărat. Avem sute, mii şi milioane de avorturi, divorţuri, crime şi violuri, şi totuşi sperăm şi credem că suntem cei mai buni creştini, ba mai mult îi tragem şi pe alţii după noi afirmând cu tărie că mergem bine în călăuzirea noastră de româno-creştini.

Trăim sub dominaţia corupţiei şi a fărădelegii, şi ne întrebăm adesea “de ce?”. Facem proteste, vrem binele majorităţii, vrem schimbarea altora, dar a noastră mai puţin. Creştinii adevăraţi se roagă unii pentru alţii, nu îşi dau în cap, creştinii adevăraţi se îmbărbătează unii pe alţii nu se huiduiesc şi se înjură, creştinii adevăraţi ştiu ce înseamnă dragostea din 1 Corinteni 13, creştinii adevăraţi nu fac ceea ce majoritatea poporului român face.

O întreagă naţiune este sub blestem, trăim sub blestem, şi dacă privirea naţiunii nu se îndreaptă spre adevăratul Dumnezeu şi adevărata cale de mântuire, va cădea şi mai jos în calea blestemului.

Creştini, uniţi-vă şi rugaţi-vă pentru Pace, Dragoste şi Adevăr !!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button