Devotionale

Suntem păcăliţi de ceas

suntem pacaliti de ceasDacă te voi întâlni în cer peste o sută de ani, ştiu dinainte ce vei face acolo. Iată ce spune Biblia: „Nu va mai fi nimic vrednic de blestem acolo. Scaunul de domnie al lui Dumnezeu şi al Mielului vor fi în ea. Robii Lui Îl vor sluji. Ei vor vedea faţa Lui, şi Numele Lui va fi pe frunţile lor… Şi vor împărăţi în vecii vecilor.” (Apocalipsa 22:3-5) „După aceea m-am uitat, şi iată că era o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă, care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în haine albe, cu ramuri de finic în mâini. Strigau cu glas tare şi ziceau:Mântuirea este a Dumnezeului nostru, care şade pe scaunul de domnie, şi a Mielului!… Pentru aceasta stau ei înaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu şi-L slujesc zi şi noapte în Templu Lui. Cel ce şade pe scaunul de domnie Îşi va întinde peste ei cortul Lui.” (Apocalipsa7:9,10,15)

Aceste versete ne spun că viitorul nostru etern va fi o revărsare de bucurie în dragoste, laudă şi slujire a Împăratului nostru. Este destul de surprinzător că nu vom putea face deosebire în noua viaţă între „a-L sluji” pe Dumnezeu şi „a împărăţi” cu El. Cel ce şade pe scaunul de domnie Îşi va întinde peste noi cortul Lui.

Ceasul ne păcăleşte complet când pierdem din vedere eternitatea. Adu-ţi aminte că am fost creaţi să fim fiinţe eterne. Noi lăsăm la o parte identitatea noastră. Am uitat de planul lui Dumnezeu. Tot ce vedem este prezentul, tot ce auzim este tic, tic, tic. Împărăţia Domnului Isus pare o iluzie. DAR, ESTE REALĂ! Cu un bilion de ani mai reală decât ceasul acesta.

*Bruce Wilkinson – „Trăind biruinţe spirituale”

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button