Meditatii

Ȋnştiinţarea cârciumarului

“Vai de cei ce dis-de-dimineaţă aleargă după băuturi ameţitoare şi şed până târziu noaptea şi se înfierbântă de vin!” Isaia 5:11

vin ametitorCineva s-a pus în locul cârciumarului şi a scris ce le-ar spune clienţilor săi: Mulţumind muşteriilor mei pentru ajutorul ce mi l-au dat până astăzi, le aduc la cunoştinţă că am primit de la cele mai vestite fabrici şi pivniţe un nou transport din cele mai alese băuturi, şi anume: ţuică naturală din prune, diferite lichioruri, vinuri naturale albe, negre, roşu şi roşu-deschis, din viile cele mai renumite; bere de diferite mărci, rachiuri fine, de cele mai bune calităţi şi care se bucură de cea mai frumoasă primire din partea onoratului public.

Primind aceste băuturi gustoase şi “întăritoare”, sper să înmulţesc cu ele numărul beţivilor, săracilor şi derbedeilor de toate felurile. Băuturile mele sunt aşa de bune, încât sunt sigur că vor ajuta la orice ceartă, la încăierări şi hoţie şi chiar la omoruri. Cu ele voi nimici starea bună a multor oameni de la sate şi de la oraşe, voi înmulţi cheltuielile pe medicamente, voi scurta viaţa cu mult, iar pe cea trăită o voi preface în amărăciune şi chin. Voi da de lucru spitalelor, ambulanţelor, puşcăriilor şi farmaciilor. Să ne lăsăm atenţionaţi de această înştiinţare!

Material preluat din Sămânţa Bună, GBV

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button