Adolescenti

Cabluri de alimentare cu trecutul

Pentru tinerii din ziua de azi, cablurile de alimentare cu trecutul zbuciumat de relaţii şi inimi frânte devin sursa de alimentare în prezent.

Nu puţini sunt acei tineri care, datorită trecutului şi datorită relaţiilor amoroase pierdute, din cauza minciunilor primite din neştiinţă de cauză ale partenerilor, prezentul lor devine frustrant, chiar insuportabil uneori.

Ai început o relaţie timpurie în adolescenţă, ai încheiat-o după puţin timp, iar inima ta şi-a pierdut perfecţiunea. Deseori relaţiile de acest gen au finale nefericite, rar descoperim câte o relaţie care să se termine, dar totuşi în pace şi clară înţelegere.

Ȋn speranţa că te vei reface, iar inima ta îşi va căpăta forma ei iniţială, vei avea curajul de a te avânta în ale relaţii cu scopuri bine definite. Planurile tale vor da greş, inima ta, deja distrusă, va deveni încă o dată împărţită, şi durerea va deveni şi mai mare, sau îşi va face din nou prezenţa în viaţa ta.

Ȋncrederea în persoane de sex opus îţi va scădea, vei încerca să dai vina pe el/ea, spunând că e un tip imbecil/o fată inconştientă, şi vei încercă să ieşi basma curată.

Drag suflet rănit, inima nu se vindecă prin împărţire, inima nu se vindecă prin dragoste duplicitară şi dedicată în diferite părţi, inima nu se vindecă prin trecutul zbuciumat!

Cablurile de alimentare cu trecutul şi-au pus amprenta pe tine, au prins rădăcini, iar acum prezentul tău se află condus de relaţiile eşuate. Inima ta şi sufletul tău nu se vor vindeca în prezenţa acestor cabluri. E timpul pentru a face schimbare! E timpul pentru înnoirea prezentului! E timpul pentru a face curăţenie printre cablurile tale de alimentare!

Dacă inima îţi este rănită, dacă eşecurile tale au fost mari, iar încrederea în celelalte persoane a dispărut, chiar şi încrederea în tine, de ce nu doreşti să revii la viaţă?

Nu uita, eşti o creatură minunată, iar Dumnezeu te vrea un copil fericit şi împlinit în braţul Său. Cablurile de alimentare din trecut sunt vechi şi prin ele se strecoară viruşi puternici; primeşte azi şi acceptă noile cabluri ce îţi vor ghida paşii şi viaţa către o lume fericită, către o viaţă plină de împlinire şi către o ţintă sigură, premiul ei fiind cununa Ȋmpărăţiei Cereşti.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

8 Comments

  1. Acele cabluri care ne leagă de trecut poate ne fac mai mult rău decât ceea ce ne-au făcut acele circumstanțe, momente, persoane poate chiar noi.
    Și inima nu se vindecă prin alte cabluri conectate tot la oameni, numai cablurile Cerului au garanție veșnică!
    Fii binecuvântat pentru că ai împărțit cu noi aceste gânduri!

  2. felicitari! e dureros de adevarat articolul tau…si totusi, da, se merita sa ne deconectam de trecut si sa incepem sa traim mai frumos, mai senin, mai placut, mai curat. Domnul sa te binecuvinteze!

    1. siloxy, asta deci e o provocare :D. Daca e asa, o sa incerc in zilele urmatoare sa iti dau raspunsul la provocarea ta. Sper sa fiu cat mai explicit si de inteles tuturor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button