Meditatii

Din dragoste pentru fiul său

“Noi am cunoscut dragostea Lui prin aceea că El Şi-a dat viaţa pentru noi.” 1 Ioan 3: 16

În timpul revoluţiei franceze, un tânăr de origine nobilă a fost condus împreună cu alţii spre locul de execuţie. Când a fost strigat numele tânărului, ieşi un alt bărbat din rândul celor condamnaţi şi se predă judecătorului în locul celui strigat. După executarea sentinţei groaznice, rămase spre mirarea judecătorului acel tânăr, şi deoarece nu îşi putea explica acest lucru imediat, a fost trimis pentru un timp din nou în închisoare. La scurt timp după aceasta, toţi întemniţaţii au fost graţiaţi, iar tânărul nobil plecă bucuros spre casă. Deoarece nu şi-a găsit tatăl acasă, a deschis uşa biroului său, dar nici acolo nu era. Pe birou a găsit o scrisoare adresată lui personal, scrisă de mâna tatălui. Tremurând o ridică şi citi: „Dragul meu fiu, n-am putut suporta gândul că tu trebuie să mori aşa de tânăr; de aceea am păşit pentru tine în momentul decisiv. Eu sunt în vârstă şi nu mai am mult timp de trăit, nici nu mai pot face mult bine. Dar tu eşti tânăr şi poţi fi de folos atât pentru casa ta, cât şi pentru alţii, cu ajutorul lui Dumnezeu. Păşeşte pe calea lui Dumnezeu plină de iubire şi gândeşte-te la tatăl tău.“

Şi tu eşti un păcătos condamnat la moarte, „fiindcă plata păcatului este moartea“ (Romani 6.23). Dar un Altul a păşit în locul tău şi a suportat moartea şi judecata pentru tine: Isus Hristos. Nu te mişcă această dragoste?

© Sămânţa Bună, GBV România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button