Editoriale

România iubește viața!

foto: frontpress.ro

România iubește viața (sau așa se pare). Ȋn luna martie, mai exact pe 24, românii noștri au ȋnceput sӑ se mai dezmeticeascӑ nițel, și au pornit cu toții prin 20 de orașe din țarӑ ca sӑ mӑrșӑluiascӑ ȋmpotriva avortului. Nu e de mirare cӑ marșul pentru viațӑ a avut un impact mare atât ȋn presa româneascӑ cât și ȋn presa internaționalӑ (link), având ȋn vedere cӑ ȋn ultimii 20 de ani ȋn România s-au ȋnregistrat 8 milioane de avorturi.

O statisticӑ privind rata avorturilor spune cӑ România se aflӑ pe primul loc ȋn UE, locul II ȋn Europa, și locul III ȋn lume dupӑ Rusia și Cuba ȋn ceea ce privește numӑrul total de avorturi. Frumoasӑ statisticӑ și loc ocupat, numai cӑ ȋn privința aceasta este cam negativӑ. Dacӑ ocupa locul ȋn sensul opus numӑrului de avorturi cred cӑ era un lucru valoros.

De asemenea, o altӑ statisticӑ realizatӑ la nivel de țarӑ precizeazӑ cӑ ȋn medie o femeia face 4 avorturi, ȋnsӑ existӑ și recordul de 35 de avorturi la o singurӑ femeie. Dacӑ e sӑ calculӑm mai bine, ȋn ultimii câțiva zeci de ani ne-am distrus ȋncӑ odatӑ numӑrul populației actuale din România. Dacӑ numӑrul de avorturi este ȋn creștere (56% de femei cӑsӑtorite recurg la avort) ce le face și pe adolescente sӑ nu evolueze și ele ȋn topul acesta?. Statistica aratӑ cӑ anual 47 000 de adolescente recurg la avort ( se iubesc prea mult tinerii de sunt atâtea avorturi? Sunt așa de iubӑreți și ȋndrӑgostiți? NU! Sunt prea naivi, și iubesc sӑ-și batӑ joc de viața lor și a altora).

Totuși, se pare cӑ doar o parte dintre români s-au dezmeticit, cӑci ȋncӑ mai sunt formate deja douӑ tabere, unii care sunt contra avortului și unii care susțin cӑci este dreptul femeii de a face ce doreste cu trupul ei, iar avortul este un lucru banal. Hmm… dar cine i-a dat dreptul unei femei sӑ ia viața unui om? Cumva odatӑ ce femeia este ȋnsӑrcinatӑ, devine un fel de “dumnezeu” peste creatura care se dezvoltӑ ȋn pântec? Nicidecum! Dreptul acesta ȋl are Dumnezeu, iar de vei face o astfel de crimӑ vei suporta consecințele.

Mӑ gândesc și ȋmi este greu sӑ spun cӑ toți aceia care au participat la marșul pentru viațӑ, când le va veni rândul sӑ ia decizii, vor face la fel ca restul care sunt pro avort? Bine ar fi cӑ dacӑ nu din fricӑ de Dumnezeu, mӑcar sӑ-i mustre conștiința cӑci odatӑ ȋn viața lor au fost de acord sӑ spunӑ: “NU AVORT!

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close