Meditatii

Ȋntâmplare sau rӑspuns al lui Dumnezeu?

“Dar, ȋn strâmtorarea mea, am chemat pe Domnul și am strigat cӑtre Dumnezeul meu: din locașul Lui, El mi-a auzit glasul, și strigӑtul meu a ajuns pânӑ la El…” (Psalmul 18:6)

“Un incident de sӑptӑmâna trecutӑ”, relata un pilot-misionar, “a fost o adevӑratӑ ȋmbӑrbӑtare pentru mine: ȋn timpul unui exercițiu de zbor, m-am decis sӑ mӑ abat din drum spre nord spre o pistă izolatӑ, pentru a exersa cu un alt pilot anumite situații de aterizare. La sosire ne-au venit ȋn ȋntâmpinare mai mulți oameni foarte agitați. Muncind pe câmpul de orez, un tânӑr se tӑiase foarte grav la un picior. Sângera de o jumӑtate de zi și nu reușiserӑ sӑ opreascӑ sângerarea.

L-am dus repede pe rӑnit ȋn avion și l-am transportat la spitalul misionar. Zborul a durat 25 minute. Pe șosea și pe apӑ, aceeași cӑlӑtorie ar fi durat 4 zile, timp ȋn care pacientul nu ar mai fi trӑit. Dupӑ nicio orӑ de decolare, bӑrbatul era pe masa de operație, unde a putut fi cusutӑ artera tӑiatӑ și tratatӑ rana.

Ceea ce m-a mișcat ȋn legӑturӑ cu zborul acesta, a fost faptul cӑ oamenii din acel sat creștin se rugaserӑ pentru o minune. Mergând pe jos, ajutorul ar fi venit prea târziu. Dar dupӑ ce s-au rugat Domnului, a apӑrut deodatӑ avionul și fӑrӑ niciun motiv precis, afarӑ de faptul cӑ era un rӑspuns la rugӑciunea lor.”

Mulți dintre noi aleargӑm mai ȋntâi la oameni și le cerem ajutorul, și uitӑm de medicul cel mai bun din tot universul: Isus Hristos. De multe ori ȋn viața noastrӑ am apelat la medici și nu am aflat rӑspunsul pozitiv. Acolo unde medicii nu au nicio variantӑ de rӑspuns, Dumnezeu are variante, și acolo unde nu mai existӑ speranțӑ, Dumnezeu aduce vindecare.

Sӑmânța Bunӑ

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button