BisericaPersecutii

Nevoie urgentă de rugăciune: Pastorul Youcef Nadarkhani a primit verdictul final de condamnare la moarte

 „Lumea trebuie să se ridice și să spună că un om nu poate fi  condamnat la moarte din cauza credinţei sale”, J. Sekulow, ACLJ

Potrivit FOXNews, verdictul final a fost dat azi creștinului Youcef, și anume: moartea. Toți cei din lumea întreagă care îl sprijină pe pastor cred că verditul dat de Curtea Supremă are legătură cu faptul că Youcef a refuzat să se convertească la Islam.  Această acuzație a fost adusă în ciuda faptului că nu s-a putut dovedi că pastorul în vârstă de 34 de ani a fost vreodată musulman. Însuși Youcef a  declarat că el a fost mereu creștin, așa că nu poate fi acuzat de apostazie. Acestuia i s-a cerut să renege creștinismul, să se convertească la Islam și să îl accepte pe Mohamed ca profet.

Familia pastorului cere tuturor să se roage atât pentru eliberarea  a lui Youcef, cât și a tuturor celor închiși în Iran pentru credința în Isus.

Sursa: BreakingChristianNews.com

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button