Votează proiectul “Daţi-mi o altă şcoală!”

In Proiecte

Şcoala Filadelfia din Suceava a dezvoltat proiectul “Daţi-mi o altă şcoală!” care poate obţine o finanţare din partea Petrom dacă va fi votat ca proiectul lunii iunie pe site-ul www.taraluiandrei.ro. Doar printr-o mobilizare a mediului evanghelic se pot obtine voturile necesare accesarii a 5000 de euro destinati realizarii unui parc tematic pentru elevii Scolii Filadelfia, Suceava. Scoala Crestina Filadelfia beneficiaza de 1 ha si 3 ari de padure situate chiar langa scoala. In mijlocul acestei paduri este situata o poienita pe care dorim sa o amenajam. Este in mijlocul naturii si totusi in proximitatea orasului, la 15 minute de centru. Este un loc unde impreuna cu prietenii poti sa ai liniste si relaxare dupa o zi de scoala epuizanta. Este un loc unde copiii se pot juca in siguranta intr-un loc ingradit si pazit.

Desfăşurarea proiectului:

Fiecare parc are povestea lui! Un parc dedicat in special celor care prefera mediul natural. Este situat in mijlocul padurii. La amenajarea lui se foloseste in cea mai mare parte lemnul si tehnici clasice de prelucrare. Acest parc dorim sa fie o alternativa pentru cadrele didactice din scoala si din alte scoli, o alternative de predare – invatare – educare. Atractia este un mini-amfiteatru undevor fi organizate concerte, apoi vor fi organizate expozitii de pictura, fiind un parc al artistilor, lectii de materie (lectii de biologie, mini zoo, mese sub forma de disc, patrat, octagon, etc.), “Scaunul povestilor”, in special dedicat copiilor mici si in special dedicate sportului (aparate ca cele din lemn, cauciuc). Am consultat toate ideile si am incercat sa fim in specificul nostru, al educatiei copiilor.

Poţi ajuta acest proiect, votează urmând ce cinci paşi prezentaţi AICI (5 pasi pentru votarea proiectului “Daţi-mi o altă şcoală!”).

You may also read!

Ajutor umanitar pentru Pestrea Roxana-Anays. Suferă de cancer ocular!

Nume si prenume: Pestrea Roxana-Anays Telefon tata: 0761.210.076 Varsta: 3 ani Localitatea: Racari de Jos Diagnostic: Rabdomiosarcom Embrionar Suma

Read More...

Linişte în furtuna vieţii

Toată creaţia are nevoie de hrană: vegetaţia, fauna, omul. O floare are nevoie de apă şi lumină. La fel

Read More...

Iubind Biserica chiar si atunci cand este greu

„ Nu mai vreau să mă întorc. Nu mă simt bine primit aici, și probabil nici data viitoare când

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro