Proiecte

Votează proiectul “Daţi-mi o altă şcoală!”

Şcoala Filadelfia din Suceava a dezvoltat proiectul „Daţi-mi o altă şcoală!” care poate obţine o finanţare din partea Petrom dacă va fi votat ca proiectul lunii iunie pe site-ul www.taraluiandrei.ro. Doar printr-o mobilizare a mediului evanghelic se pot obtine voturile necesare accesarii a 5000 de euro destinati realizarii unui parc tematic pentru elevii Scolii Filadelfia, Suceava. Scoala Crestina Filadelfia beneficiaza de 1 ha si 3 ari de padure situate chiar langa scoala. In mijlocul acestei paduri este situata o poienita pe care dorim sa o amenajam. Este in mijlocul naturii si totusi in proximitatea orasului, la 15 minute de centru. Este un loc unde impreuna cu prietenii poti sa ai liniste si relaxare dupa o zi de scoala epuizanta. Este un loc unde copiii se pot juca in siguranta intr-un loc ingradit si pazit.

Desfăşurarea proiectului:

Fiecare parc are povestea lui! Un parc dedicat in special celor care prefera mediul natural. Este situat in mijlocul padurii. La amenajarea lui se foloseste in cea mai mare parte lemnul si tehnici clasice de prelucrare. Acest parc dorim sa fie o alternativa pentru cadrele didactice din scoala si din alte scoli, o alternative de predare – invatare – educare. Atractia este un mini-amfiteatru undevor fi organizate concerte, apoi vor fi organizate expozitii de pictura, fiind un parc al artistilor, lectii de materie (lectii de biologie, mini zoo, mese sub forma de disc, patrat, octagon, etc.), “Scaunul povestilor”, in special dedicat copiilor mici si in special dedicate sportului (aparate ca cele din lemn, cauciuc). Am consultat toate ideile si am incercat sa fim in specificul nostru, al educatiei copiilor.

Poţi ajuta acest proiect, votează urmând ce cinci paşi prezentaţi AICI (5 pasi pentru votarea proiectului “Daţi-mi o altă şcoală!”).

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button