ProiecteStiri

S-a deschis primul Depozit de Biblii din Romania

S-a deschis magazinul online „Depozitul de Biblii”, cel mai mare depozit de traduceri ale Sfintelor Scripturi din Romania la cele mai mici preturi si cu cea mai diversa oferta din tara noastra. Orice tip de biblie poate fi gasita la depozitul de biblii, incepand de la dimensiuni, culori, continut mai bogat in explicatii si dictionare, pentru toate varstele si in mod special biblii de studiu pentru cei mai perseverenti cercetatori ai bibliei.

Libraria online „Depozitul de biblii” vine in intampinarea numarului tot mai mare de persoane care manifesta un interes deosebit de a cunoaste pe Dumnezeul creator asa cum S-a descoperit EL prin Sfintele Scripturi. Asadar, acum exista cel mai mare depozit de biblii din Romania care cuprinde cea mai bogata oferta de biblii din tara. Nu mai trebuie sa cauti pe alte site-uri; tot ceea ce ai nevoie poate fi gasit accesand www.depozituldebiblii.ro la cele mai avantajoase preturi.

Oferta depozitului de biblii este deosebit de variata si cuprinde traduceri ale Sfintelor Scripturi in limba romana, traducerea Dumitru Cornilescu originala dar si cele revizuite gramatical, traduceri bilingve (romana-engleza).

Datorita numarului mare de persoane care calatoresc mult si doresc sa aiba asupra lor o Biblie, depozitul de biblii ofera biblii din piele de buna calitate, cu fermoar care protejeaza copertile de umezeala si alte intemperii si o bogata paleta de biblii de buzunar care pot fi purtate in haina si citite oricand se doreste. Si acestea sunt bine protejate printrun invelis de piele si pot fi comandate cu coperti de diferite culori si marimi.

Pentru cei care doresc sa aprofundeze adevarul revelat in Sfintele Scripturi, depozitul de biblii ofera biblii de studiu, biblii de studiu Thompson, biblii cu explicatii si biblii cu concordanta. Aceste instrumente au un rol foarte important in intelegerea corecta si mai profunda a adevarurilor Scripturii si constituie un ajutor important pentru cei perseverenti si rabdatori care doresc sa cladeasca o relatie durabila cu Mantuitorul Isus Hristos. De o mare valoare spirituala sunt comentariile biblice ale Vechiului si Noului Testament care provoaca pe cei sarguinciosi la un studiu adanc al comorilor bibliei.

Si incepatorii pot gasi la depozitul de biblii traduceri ale Scripturii care contin index de cautare, adnotari si explicatii si concordanta. 

O categorie foarte consistenta de cercetatori ai Sfintelor Scripturi sunt tinerii parinti care au o noua preocupare: sa-si indrume copiii pe calea cea dreapta care duce in Imparatia vesnica a lui Dumnezeu.

Depozitul de Biblii ofera biblii pentru copii cu un continut adecvat copiilor de toate varstele, materiale ajutatoare pentru intelegerea corecta a celor mai importante evenimente din istoria biblica (creatia, potopul, exodul, nasterea Fiului lui Dumnezeu, viata, misiunea si moartea pe cruce a Celui nevinovat, invierea si revenirea Sa in glorie), carti cu experiente ale copiilor, povestiri biblice si jocuri biblice care dezvolta capacitatea de memorare a versetelor si de insusire a principiilor pentru o viata placuta lui Dumnezeu.

Pentru cei care cauta sa daruiasca un cadou cu semnificatie spirituala, depozitul de biblii ofera si cadouri crestine (tricouri inscriptionate cu mesaje biblice, brelocuri crestine, ceasuri si felicitari crestine, semne de carte, agende si tablouri crestine), iar pentru iubitorii de filme crestine exista o gama larga de documentare crestine si muzica crestina. 

Site-ul www.depozituldebiblii.ro face parte din reteaua de librarii crestine „Maranata” care activeaza cu scop umanitar. Orice carte sau produs procurat din aceasta retea devine o importanta contributie pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer sau pentru ajutorarea persoanelor care au ajuns in situatii dificile.

Va asteptam la Depozitul de Biblii
www.depozituldebiblii.ro
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button