EvenimenteProiecteStiri

Fotoreportaj – Protest de solidaritate pentru familia Furdui la Walsrode

Fotoreportaj al protestului de solidaritate pentru familia Furdui din data de 27/02/2022 din Walsrode

Duminică, 27.02.2022, a avut loc ultimul Protest de solidaritate pentru familia Furdui, familie cărora Jugendamt-ul statului German a luat în custodie cei 7 copii.

Prezenți din aproximativ toată Europa, ieri, 27.02.2022, a avut loc cel mai mare protest de acest gen organizat în orășelul Walsrode pentru o cauză de solidaritate în care au fost prezenți oficiali din Germania, Italia, Austria, Marea Britanie, Scoția, România, Franța, Belgia etc.

Solidaritatea românilor din toate colțurile Europei a demonstrat încă o dată că, pentru o cauză comună, merită să ne ajutăm aproapele și să fim împreună uniți pentru un scop nobil.

În fotoreportajul de mai jos veți putea vedea, printre imaginile prezentate, solidaritatea românilor care, într-un număr de peste 10.000 de persoane, au mărșăluit prin orășelul Walsrode în sprijinul familiei Furdui.

foto: Silviu Firulete Photography

 

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button