Meditatii

Credinţa – o legătură de nădejde

În apropierea cascadei Niagara se răsturnase o barcă, iar cei doi oameni aflaţi în ea fuseseră luaţi de curentul apei. Între timp, oamenii de pe mal le aruncară câte o frânghie. Unul din ei se prinse cu putere de frânghie şi a fost tras teafăr la mal; celălalt însă, văzând o bucată mare de lemn plutind pe apă, dădu drumul frânghiei şi se prinse cu mâna de lemn. Pentru că lemnul era mai mare decât frânghia, i se păru că prezintă o mai bună garanţie. Însă lemnul împreună cu omul agăţat de el se prăbuşiră în abisul cascade, pentru că nu aveau nici o legătură cu malul.
Tot aşa se întâmplă cu omul care se încrede în faptele sale bune, în milostenii şi nu se încrede în Dumnezeu. Credinţa, chiar dacă este privită ca o frânghie subţire, se află în mâna marelui Dumnezeu. Puterea infinită trage frânghia de legătură şi mântuieşte pe cel ce crede în Isus Hristos.

Să ne gândim bine şi apoi să stabilim o legătură de nădejde cu Dumnezeu prin credinţa în Fiul Său!

„Samanta Buna” – Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button