Meditatii

Înainte ca să Mă cheme

În primăvara anului 1875, cunoscutul misionar în China, Hudson Taylor, era pe punctual de a pleca spre Londra. Făcuse cunoştinţă cu un prinţ rus, care i-a propus să călătorească împreună. “Dar biletul meu este doar pentru clasa a 3-a”, a răspuns Taylor. “Dar biletul meu îmi dă dreptul să folosesc şi clasa a 3-a”, a răspuns rusul. Astfel au călătorit împreună. Pe drum, prinţul şi-a scos portmoneul, a luat o bancnotă de 50 de lire sterline şi a spus: “Îmi permiteţi să vă dau aceasta pentru lucrarea Domnului din China?” – “Cred că intenţionaţi să-mi daţi numai 5 lire sterline”, a spus Taylor puţin încruntat, “iar aici sunt 50! Îmi penmiteţi să vi le înapoiez?” – “Nu, nu pot să-i primesc înapoi. Mi-am propus desigur să dau numai 5 lire, dar Dumnezeu m-a îndemnat să dau înzecit. De aceea rămâne aşa!”

Impresionat de acest eveniment, după sosirea sa în Londra, Taylor s-a dus imediat la o adunare de rugăciune. Acolo urmau să se înalţe rugăciuni pentru lucrarea din China, pentru care erau necesare încă 49 de lire sterline; dar casa era goală. În timp ce credincioşii se rugau, Taylor a venit şi a pus cele 50 de lire pe masă.

Ce Dumnezeu minunat, care ascultă rugăciunile! Da, “înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte că să isprăvească vorba, îi voi asculta!” Îl cunoşti pe acest Dumnezeu ???

“Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte că să isprăvească vorba, îi voi asculta!”

Isaia 65.24

Sămânţa Bună – GBV

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button