Articole

Staruinta sau Insistenta

Daca raspunsul la rugaciunile tale nu vine imediat, nu renunta! Pavel spunea despre Epafra ca se „lupta (trudeste cu ardoare) în rugaciunile lui” pentru coloseni (Col.4:12). Nu cred ca Epafra a spus, „O, Doamne binecuvînteaza Biserica din Colose. In numele lui Isus, Amin”. In schimb el l-a asteptat pe Dumnezeu, cautandu-l cu staruinta pentru bunastarea si beneficiul acelei biserici si a continuat practica rugaciunii zi de zi.

De multe ori noi renuntam putin cam prea de vreme. Ori de cate ori Satana începe sa piarda teren el se arunca într-un ultim si disperat asalt. Aceasta este clipa în care mult prea adesea obosim si abandonam privandu-ne de victorie.

Cu anii în urma, D-l Darby, un bogat agent de asigurari de pe coasta de Est a fost molipsit de febra aurului si a luat drumul Colorado-ului. Ajuns acolo a facut ceva prospectiuni si a descoperit în Stancosi o foarte bogata vana de aur. S-a întors pe coasta de Est si si-a convins pe toti prietenii lui sa-si investeasca banii într-o aventura miniera. Ei au alcatuit o corporatie, au cumparat o mare cantitate de echipament si au extras aceasta extrem de bogata vana de minereu de aur din Colorado. Cam pe vremea cand corporatia si-a lichidat datoriile s-a epuizat si vana de aur. Investitorii au continuat sa foreze pana ce s-au trezit din nou îngloditi în datorii. In cele din urma descurajatul D-n Darby a pus capat excavatiilor. A închis mina, s-a dus în Denver si a vandut mina si echipamentul pentru cateva sute de dolari unui negustor de vechituri, iar dupa aceea D-l Darby s-a întors acasa.

Intre timp negustorul de vechituri a angajat un geolog pentru a cerceta mina si împrejurimile. Geologul s-a prezentat cu o constatare: „Daca vei sapa cu aproximativ un metru mai încolo de punctul unde D-l Darby a abandonat vei da peste aceasi vana de aur”. Negustorul acesta de vechituri a devenit cel mai bogat proprietar de mine din statul Colorado. De la numai un metru în plus!

Ma întreb de cat de multe ori si noi ne oprim la numai un metru în urma?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button