SocialStiri

Evenimentul oamenilor de afaceri credincioși – Marele Antreprenor –

GUILD Faith alături de parteneri vă invită să participați la conferința Marele Antreprenor, un eveniment dedicat oamenilor de afaceri creștini, care își doresc să transpună principiile biblice în mediul de business.

Matt Bird este un antreprenor, precum și un vorbitor de renume, autor și prezentator la nivel mondial. El va prezenta conferința Marele Antreprenor pentru afaceri de succes și va împărtăși experiențele lui personale care l-au determinat să îl implice pe Dumnezeu în business. Totodată, Matt va răspunde la întrebări din public și se va angaja în discuții pe diverse teme de interes.

Matt a ținut discursuri în 50 de țări în fața a peste un milion de persoane, este autorul a 17 cărți și scrie pentru publicații precum ziarul The Times. Matt a demarat numeroase afaceri și întreprinderi sociale, printre care:

* NAYBA, o fundație globală care ajută bisericile locale să-și iubească aproapele și să-și transforme orașul, fiind și fondatorul acesteia.

* PublishU, o întreprindere globală care ajută oamenii să scrie, să publice și să-și comercializeze cărțile în întreaga lume, unde este coach principal.

* Noto Italy, o întreprindere care ajută oamenii să se odihnească și să investească în orașul Noto din Sicilia, Italia.

* Relationology, o comunitate globală de oameni extraordinari care fac lucruri extraordinare prin relații extraordinare.

* Matt-Bird.com, o platformă care inspiră oamenii în credință prin discursurile, scrierile și emisiunile sale.
Când nu călătorește, trăiește între Londra, Marea Britanie și Noto, Italia.

Temele abordate în cadrul conferinței sunt:

  • Dacă antreprenoriatul implică asumarea de riscuri pentru a crea ceva din nimic, atunci Dumnezeu oare este cel mai mare antreprenor?
  • Cum dezvoltarea de afaceri contribuie la speranță pentru lumea în care trăim, aducând schimbări și transformări durabile în societate.
  • Cum Biblia ne arată că antreprenoriatul este o chemare specială și o activitate misionară.
  • Pentru că suntem creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, noi purtăm în noi spiritul antreprenorial care se află și în afaceri

Accesul la evenimentul ”Marele Antreprenor” este gratuit și se face pe baza formularului de înregistrare completat pe site-ul www.guildfaith.ro.

Evenimentul ”Marele Antreprenor” – susținut de Matt Bird este organizat alături de parteneri locali UTILBEN și ADACONI în Cluj la The Office: Sala B – Bld 21 Decembrie 1989, în data de 14 Martie începând cu ora 18.30 și în București la Pullman Bucharest World Trade Center – Sala New York – Piața Montreal în data de 15 Martie începând cu ora 18.30.

Așteptăm să întâlnim cât mai mulți antreprenorii care vor să afle care este cel mai Mare Antreprenor!

Acces gratuit

Link-uri utile: www.guildfaith.ro, www.facebook.com/GuildFaith 

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button