Articole

Practică prezența lui ISUS!

Diavolul caută să ne distragă atenția amplificând vocea problemelor, a îndoielilor, a fricilor și a singurătății în mintea și în emoțiile noastre. Cheia biruinței este a recunoaște mereu prezența lui Dumnezeu cu tine și a declara Cuvântul Său peste viața ta. Dacă înveți vocabularul Împărăției cerești vei fi de neoprit, vei fi de neînvins.

Sunt destui creștini care teoretic știu că ISUS este cu ei, dar în mod activ nu practică prezența Lui. Recunoști prezența lui ISUS cu tine și în tine aducându-I mulțumiri totdeauna. Deci, una dintre cele mai la îndemână căi de a practica prezența Domnului este să-L lauzi și să-I mulțumești mereu, prin cântare și rugăciune. Mulțumirii nu ai cum să-i trasezi limite (1 Tesaloniceni 5:18). Chiar într-o zi mai grea, indiferent de împrejurările potrivnice, poți și trebuie neapărat să practici prezența lui ISUS. Când simți că mintea e asaltată de îngrijorări, de neliniște și frică, iar emoțiile se agită, vorbește cu ISUS. Fără să realizezi, tu plasezi toate problemele tale în grija Domnului ISUS, vei căpăta încredere în El și vei vedea intervenția Sa în situațiile în care te afli (1 Petru 5:6,7).

ISUS e cu tine mereu, dar învață să practici prezența Lui. Apreciază-I prezența și astfel El va crește în glorie, în putere și-n frumusețe înaintea ochilor tăi.

Numai așa tu Îl onorezi pe Dumnezeu, și acesta-i comportamentul normal al creștinului…știi că ISUS e cu tine. Asta-i credință. Ca rezultat, prezența lui ISUS se va manifesta în viața ta cu putere și, indiferent ce situații și perioade traversezi, vei experimenta biruință și succes deplin.

David Mărgăian

Show More

David Nedelcovici

Nothing about me, it's all about Christ.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button