ArticoleEditoriale

Moartea nu a însemnat sfârșitul lui Isus

Sursă imagine: Pinterest

Era o zi amară, plină de durere și apăsare; era ziua care părea să marcheze sfârșitul. Pentru unii, era ziua în care lucrurile nu aveau sens și groaza se aprindea ca o făclie în noapte. Pentru alții, era ziua în care se simțeau tari, învingători, având soarta de partea lor.

Pentru El, era ziua în care ducea la final lucrarea dată de Tatăl, murea crucificat pentru păcatul omenirii întregi. Pentru tine, pentru mine. Pentru El, era ziua în care Se simțea abandonat chiar de Tatăl, ziua în care povara lumii atârna pe umerii Săi. Sufletul îi era scufundat în durere în timp ce iubea și răbda până la capăt.

Era o zi amară care nu prevestea nimic bun. Dacă te uitai la tot ce se putea vedea cu ochiul liber, nu era nimic care să arate vreo fărâmă de speranță, vreo cale ca lucrurile să se întoarcă spre bine. Era o noapte întunecată și rece. Rece din cauza sufletelor ce L-au condamnat și au cerut ca sângele Lui să fie asupra lor, neștiind ce fac și ce cer, neștiind că Îl răstignesc pe Domnul slavei, singurul Dumnezeu adevărat, care moare purtând păcatul lor, iubindu-i, iertându-i, rugându-Se pentru ei.

Era o noapte rece, dar, contrar a tot ceea ce se vedea și se credea, acesta nu era finalul poveștii Sale. Cuiele nu L-au ținut pe cruce, mormântul nu L-a putut păstra, moartea nu a însemnat sfârșitul. Isus a înviat! E viu și astăzi. Mormântul a rămas gol, piatra a fost dată la o parte, moartea a fost învinsă, Hristos a biruit!

Poate și în inima ta e noapte, poate că te-a cuprins disperarea și nu mai vezi nicio scăpare. Poate că sufletul tău e prins în bezna păcatelor ca într-o pânză densă, din care nu mai poate ieși sau poate pur și simplu ai obosit și nu poți să mai vezi luminița de la capătul tunelului.

E o perioadă amară pentru tine acum, dar acesta nu e sfârșitul poveștii tale. Dă-I voie lui Hristos să intre în viața ta și să îți curețe inima și rănile. Permite sângelui ce a curs la Golgota, pe cruce, din rănile Lui, să atingă și păcatul tău. Lasă dragostea Lui să ajungă până la inima ta. Înțelege astăzi că Isus Hristos a murit și pentru tine ca tu să te poți împăca cu Dumnezeu prin jertfa Lui, ca tu să poți fi liber și să poți trăi pentru totdeauna, în cer cu El.

E o perioadă amară pentru tine acum, dar acesta nu e sfârșitul poveștii tale. Dă-I voie lui Hristos să îți ofere odihnă. Mesajul Său pentru tine este să vii la El, numai El poată să ofere sufletului tău liniștea de care are nevoie.

”Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă.” Matei 11:28

Acum e momentul să vii la El, nu amâna.

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button