Editoriale

Nu te stinge, suflet!

Sursă foto: Pinterest

Trăim vremuri în care credința creștină reală e tot mai rară. Vremuri în care oamenii sunt tot mai centrați pe sine și mai nepăsători. În aceste vremuri e greu să mai crezi în ceva, să mai vezi bunătate în jur și să-ți continui drumul, dar e foarte important să o faci.

Lumina dispare atunci când e copleșită în întregime de întuneric. Atâta vreme cât, undeva în lume, există o lumină aprinsă, indiferent cât de minusculă, cauza nu e pierdută. Domnul Isus este sursa noastră. Lumina Lui a luminat în întunericul acestei lumi și continuă să lumineze pentru că întunericul nu a biruit-o și nici nu o va putea face vreodată.

El nu mai este acum fizic aici cu noi, în schimb ne-a lăsat pe noi să luminăm sufletele din jurul nostru. El veghează la dreapta Tatălui și ne poartă în rugăciunile Sale. Dragostea Lui pentru tine, pentru mine, pentru noi nu s-a stins. Isus te iubește la fel de mult acum pe cât te-a iubit în momentul în care S-a lăsat răstignit pe cruce pentru păcatele tale. Iar atâta vreme cât El te iubește și tu Îl iubești, inima ta poate primi lumina Lui și o poate transmite mai departe.

Trăim vremuri în care credința a apus și dragostea s-a răcit. Azi oamenii și-au înlocuit inimile cu niște pietre și felinarele li s-au stins. Tu însă fii de neclintit. Lasă mica inimă a ta să fie îmbătată de dragoste, dragoste pentru Hristos, pentru frumos, pentru lumină și pentru sufletele ce s-au rătăcit în drumul lor spre casă.

Nu, nu te stinge, suflet, în lume e nevoie de tine și de candela ta aprinsă, indiferent cât de tare sau cât de încet pâlpâie. Acolo unde e lumină, întunericul nu poate sta.

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button