ArticoleStiri

9 ani de activitate la Total Schimbat.ro

La mulţi ani, Total Schimbat.ro!

Prin bunăvoinţa şi harul lui Dumnezeu, data de 25 august este o zi de sărbătoare pentru noi, ca echipă, iar acest lucru ne reaminteşte de iubirea măreaţă a lui Dumnezeu, pe care şi-a revărsat-o peste noi. Iar ca acest lucru să nu rămână ascuns, noi, cei de la Total Schimbat, dorim ca în fiecare an, cu fiecare zi ce trece, să vă arătăm dragostea lui Dumnezeu prin articolele noastre şi prin toată activitatea pe care o desfăşurăm împreună pentru a extinde Împărăţia lui Dumnezeu.

Privind în urmă la cei 9 ani de activitate care au trecut, putem să afirmăm cu toată tăria şi credinţa că Dumnezeu este Acela care ne-a dat puterea şi răbdarea să mergem înainte.

Nu dorim să fim un „can can”, ceea ce poate ar fi mai de top; dorim să fim o sursă a ADEVǍRULUI prin care orice „trecător” să fie hrănit şi adăpat din Izvorul Vieţii, prin adevărul lui Isus Hristos.

Ne bucurăm pentru bunăvoinţa voastră, a cititorilor şi a tuturor care ne susţineţi în rugăciune pentru a merge mai departe şi pentru a face această dorinţă şi poruncă a Domnului Isus, aceea de a răspândi Cuvântul Său. Dorim să fie o dorinţă adevărată şi întărită prin puterea pe care Dumnezeu ne-o dă în fiecare zi ca să putem să mergem mai departe, şi astfel să putem vesti Cuvântul lui Dumnezeu fără vreo influenţă străină sau ceea ce ar face calea şi slujirea noastră să fie zadarnică.

Silviu Firulete

Îmi aduc aminte cu nostalgie de ziua în care începusem să pun pe picioare noul site Total Schimbat.ro, iar pentru aceasta ştiam că va fi greu să pornesc de unul singur. La scurt timp s-a alăturat colega noastră Andreea Muth (care, din păcate, a plecat acasă la Domnul în anul 2017), iar treptat s-au alăturat şi alţi colegi, care astăzi sunt încă alături de noi sau alţii s-au retras. Pentru toate nu pot să fiu decât recunoscător întregii echipe cu care, prin propria bunăvoinţă şi cu ajutorul lui Dumnezeu, mergem împreună alături unul de altul pentru a duce mai departe acest proiect, pe care dorim să îl extindem zi de zi pentru a răspândi cât mai mult Evanghelia Domnului Isus până la marginile pământului!

În calitate de echipă, cred că ceea ce ne leagă cel mai mult este comunicarea şi viziunea care vine din dorinţa sinceră de a face ceva care să schimbe lumea din jurul nostru. De aceea, şi sloganul pe care ne bazăm, în activitatea noastră, este „Pentru că schimbarea începe cu tine!”. Cred că este un motto care ar trebui să ne motiveze pe mulţi dintre noi, care dorim cu ardoare să Îl onorăm pe Dumnezeu.

Simona Mihăescu

A trecut încă un an în care am avut din nou oportunitatea să împărtășesc cu voi din trăirile mele în ce privește viața de credință. Activitatea mea pe pagina site-ului Totalschimbat.ro m-a motivat să-mi folosesc abilitatea de a scrie  până într-acolo că am reușit, cu ajutorul Domnului, să public și prima mea carte în urmă cu câteva luni.

Mulțumesc Domnului pentru anul ce a trecut, timp în care am avut trăiri intense, iar viața mea s-a schimbat mult. Prin toate am văzut bunătatea Sa revărsându-se peste viața mea în felurite moduri. Deoarece de acum nu mai sunt singură, probabil voi scrie și din experiența ce o voi dobândi în viața de familie spre a vă fi de folos și vouă.

Mulțumesc echipei Totalschimbat.ro, care a rămas statornică, în ciuda obstacolelor pe care fiecare le-a întâmpinat în ultima vreme. Astfel, „din El, tot trupul, prin ceea ce dă fiecare încheietură, își primește creșterea potrivit cu lucrarea fiecărei părți în măsura ei și se zidește în dragoste.” (Efeseni 4:16).

Mulțumesc vouă, tuturor cititorilor, care v-ați oprit din iureșul informațiilor pe care internetul vi le oferă, și ați zăbovit, pentru câteva momente, citind gândurile pe care le-am scris aici, în speranța că vor fi de folos și pentru viața voastră spirituală.

Dragi cititori, nu uitați că din fiecare experiență puteți scoate ceva bun de învățat… Uneori chiar și cele mai dureroase trăiri ascund învățăminte extrem de folositoare. Tot ce faceți, să fie făcut cu tot sufletul și cu dragoste pentru semeni și Dumnezeu!

Ioana Heredea

Trăim într-o vreme în care a-ți expune valorile credinței a devenit o provocare. Însă partea cea mai frumoasă a acestei provocări este să descoperi felul în care oamenii au fost încurajați și îndrumați prin articolele publicate pe acest site. Pentru mine, TotalSchimbat.ro este locul în care învăț să trăiesc frumos, să îmi dezvolt abilitățile și să îmi modelez caracterul. Consider că activitatea acestui site este importantă pentru a ne susține valorile, de aceea încercăm să vă oferim vouă, dragi cititori, un mediu plăcut, decent și constructiv. Și pentru că ne străduim să vă oferim articole de suflet și de calitate, așteptăm cu bucurie sugestiile și îndrumările voastre. La mulți ani, TotalSchimbat.ro! La muți ani vouă, cititorilor!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button