Editoriale

Dumnezeu este lângă tine

Sursă foto: Pinterest

Am realizat că cel mai important lucru în viață este să ai parte de călăuzirea și îndurarea lui Dumnezeu. Nu contează cum este drumul pe care îl parcurgi, greu sau ușor, ci contează cine merge alături de tine.

Într-o zi lacrimile vor trece. Nu, nu mă refer la partea aceea deosebit de frumoasă când sufletele noastre vor ajunge în cer, ci mă refer chiar aici jos. Pentru că problemele au vremea lor, necazul are timpul lui și drumul cu mărăcini și spini va înceta la un moment dat. Norii se vor da la o parte și soarele va răsări. Pentru că viața este așa: te poartă uneori din rău spre mai rău, dar apoi ia o câte o pauză. Apoi vine momentul de respiro. Așa că, da, lacrimile vor înceta cândva. Într-o zi, te vei trezi dimineața cu bucurie în suflet și speranță în inimă. De ce? Pentru că Dumnezeu nu va permite să fii încercat peste măsură. Există un moment în care drumul greu se va sfârși.

Într-o zi ai să râzi. Ai să râzi cu gura până la urechi și ai să te bucuri. Ai să urci pe culmi și ai să vezi lumea de sus. Ai să îți deschizi ochii și ai să privești la frumusețea ce a fost creată pentru tine și ai să te bucuri. Vei avea pace și liniște și ai să visezi la un ideal mai înalt.

Și apoi ai să cazi iar. Și o să te doară iar.

Așa e viața. Ca un carusel. Azi ești sus pe culmi, iar mâine cazi și te zbați prin mocirlă.

Dar viața aceasta trece. Fiecare moment care se ține ca scaiul de tine și pare să nu se mai dezlipească vreodată trece. Momentele de durere trec. Momentele de bucurie trec. Chiar și tu treci.

Când Dumnezeu merge alături de tine, când El îți numără și îți strânge lacrimile, când brațele Sale stau întinse înaintea ta, când El îți eliberează drumul și îți deschide binecuvântări, înțelegi că, de fapt, în viață tot ce contează este să Îl ai pe El.

Când privești în urmă, nu îți mai amintești durerea și nici lacrimile, uiți chiar și zilele fericite. Dar pe El nu Îl poți uita. Când privești în urmă, Îl vezi stând la fiecare pas lângă tine. Îl vezi ascultându-ți rugăciunile și ținându-te în brațe. Când privești în urmă și Îi vezi prezența, realizezi că, de fapt, nimic nu a fost mai important decât faptul că, în tot acest timp, Dumnezeu a umblat alături de tine.

Astăzi, oricine ai fi, prin orice ai trece, amintește-ți că nu ești singur, Dumnezeu este lângă tine, iar prezența Lui este tot ce ai nevoie pentru ca să poți merge mai departe.

”Domnul te va călăuzi neîncetat, îți va sătura sufletul chiar în locuri fără apă și va da din nou putere mădularelor tale.” Isaia 58:11

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button