Meditatii

După ce ai eșuat de atâtea ori

de Colin Smith

Oricine este născut din Dumnezeu biruie lumea, și ceea ce câștigă biruința asupra lumii este credința noastră (1 Ioan 5:4).

Victoria prinde contur atunci când recunoști că Isus Cristos ți-a dat puterea de a învinge. Mulți oameni care pretind că sunt creștini pur și simplu nu cred asta. Ei susțin sus și tare că sunt fără putere. S-ar putea să îi auzi spunând: „Tu nu înțelegi. Această ispită este prea mare pentru mine.” Ar putea fi mai mare decât tine, dar nu prea mare pentru Cristos și, dacă ești născut din nou, Duhul Său locuiește în tine.

via beginningandend.com

Victoria începe, atunci când ai eșuat de atâtea ori în fața vreunei ispite, prin credință. În unele momente s-ar putea să spui: „O, nenorocitul de mine” (Romani 7:24). Dar apoi vei spune: „Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, prin Isus Hristos, Domnul nostru” (Romani 7:25). Credinciosul adevărat nu este lăsat în starea de disperare.

Restaurarea face viața creștină posibilă. Nu poți trăi viața de creștin printr-o schimbare bruscă. Nici nu poți trăi viața aceasta prin îmbrățișarea unor valori noi. Trăiești viața aceasta atunci când devii o persoană nouă, iar acest lucru este ceea ce Dumnezeu îți oferă în Scriptură.

„Fiindcă ea [Evanghelia] este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede” (Romani 1:16). Evanghelia nu este sfatul lui Dumnezeu. Nu este o listă cu instrucțiuni, reguli sau așteptări ale lui Dumnezeu. Ea este puterea lui Dumnezeu!! Pentru mântuirea fiecăruia care crede.

Meditează la felul în care abordezi ispita și trăirea vieții creștine.

Tradus cu permisiune de pe UnlockingTheBible

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button