Mesaj BiblicVideo

Eşti fericit? De ce nu? – Vlad Breana

Ești fericit?! (sincer)

foto: anonimus.ro

Te trezești cu noaptea în cap, alergi de dimineață până seara târziu și te culci rupt de oboseală!

Toate acestea pentru a îndeplini un scop anume: bani, carieră, o mașină, o casă sau un alt lucru… de ce? Pentru a te bucura de ele, pentru a fi fericit! Le obții într-un final și…? Fericirea rămâne o himeră; în loc să o apuci, parcă mai mult se îndepărtează de tine!

O iei de la capăt, vrei altceva mai bun, mai deosebit, mai scump, mai cum nu are nimeni, mai… tot pentru a te face fericit și tot așa trece viața și fericirea rămâne tot o fantezie irealizabilă!

Ceva este putred în toate acestea! Undeva, ceva, cumva nu este la locul lui! Este oare sursa fericirii în altă parte? Oare nu caut acolo unde trebuie? Până la urmă la ce îmi folosesc toate, dacă nu mă pot bucura de ele, dacă nu mă împlinesc, dacă nu sunt fericit?

Se poate, fericirea nu este o iluzie sau o invenție a nu știu cui, este o realitate pe care mulți dintre noi o trăiesc din plin…

De ce nu ești fericit:

Trimis de Vlad Branea, pentru Total Schimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button