Video

Ce se întâmplă când te mărturiseşti? – Vlad Breana

Sunt foarte multe lucruri în această viață despre care nu știu aproape mai nimic, cu toate acestea mă folosesc de aceste lucruri. Este suficient să știu cum funcționează! De exemplu, despre curentul electric nu știu prea multe, și asta nu pentru că nu aș putea, dar pe mine nu mă ajută cu nimic să știu; cu toate acestea mă folosesc de el, și este bine așa!

Dar sunt multe altele despre care este musai să știu! De ce? Pentru că am nevoie de o motivație destul de puternică pentru a le face. Profetul avea sa spună: „Poporul piere din lipsă de cunoștință” (Osea 4:6).

Iar aici nu este vorba de a ști despre principiul al treilea al termodinamicii! Dar să nu știi ce se întâmplă în urma mărturisirii duce inevitabil la neglijarea acestei discipline spirituale. Dacă ești sincer cu tine însuți va trebui să recunoști că nu te mărturisești pentru că nu știi ce se întâmplă atunci când o faci!

100% din cei ce înțeleg urmările mărturisirii și doresc să fie pe placul lui Dumnezeu se mărturisesc, nu există excepție!

Dar… ce se întâmplă când te mărturisești:

Trimis de Vlad Breana pentru Total Schimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button