DevotionaleEditoriale

Bun venit, 2019!

foto: pinterest.de

Iată-ne şi în anul 2019. Zile de forfotă, pregătiri care mai de care mai sofisticate şi mese îmbelşugate cu care ne-am delectat în aceste zile. Nu ştiu cât de mult am meditat la ceea ce am avut, din partea cui le-am avut. O fi oare meritul nostru? Nu, nici pe departe… meritul nostru de multe ori este acela de a “ni se umple faţa de ruşine” pentru nerecunoştinţa pe care de multe ori o avem faţă de Dumnezeu. Şi totuşi, credem că suntem bine aşa cum suntem.

La finele anului 2018 probabil ne-am făcut bilanţul la tot ceea ce am realizat, atât pe plan spiritual, cât şi pe plan pământesc. De multe ori nu suntem mulţumiţi întocmai de ceea ce am realizat sau ceea ce am făcut, însă pentru anul care tocmai a început cum ne raportăm la toate aceste lucruri?!

Lăsând deoparte toate lucrurile pământeşti şi problemele care ne înconjoară zilnic, haideţi să vedem cum am pornit în noul an şi cât de mult ne-am propus să lucrăm pentru Dumnezeu prin slujirea noastră de creştini. 2 Corinteni 5:17 spune: “Căci dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi”.

Cum arată oare fila vieţii noastre din 2019? Este o filă albă în care începem să ne notăm priorităţile noastre, dorinţele şi ţelurile pe care vrem să le atingem?

Haideţi ca împreună să contribuim la această filă a vieţii noastre şi să alegem înţelept ceea ce va trebui să scriem şi să completăm împreună cu ajutorul lui Dumnezeu, ca mai apoi, ajungând la fine de an, copleşeala şi remuşcările să nu ne cuprindă, iar fiind dezamăgiţi de pieredea noastră de vreme să fim deznădăjduiţi.

Ceea ce aş dori este ca împreună cu voi, dragi cititori, să alegem înţelept ceea ce vom aşterne pe filele anului 2019, iar cu ajutorul lui Dumnezeu şi prin stăruinţa noastră în rugăciune, izbăvirea şi implicarea noastră în slujire să fie mult mai bogată faţă de anul ce a trecut.

Aşa să ne ajute Dumnezeu…

Silviu Firulete

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button