Germania – Ofițer de educație: Credința creștină face copiii încrezători în sine

In Externe, Stiri

Când copiii cresc cu povești biblice precum “David și Goliat”, în care cei mai slabi au șansa, chiar și împotriva celor puternici, le sporește încrederea în sine.

Potrivit Susanne Betz, director de studii la Institutul de Educație Religioasă a Bisericii Regionale Baden (Karlsruhe), credința creștină promovează încrederea în sine a copiilor.

Credința că fiecare ființă umană este iubită și dorită de Dumnezeu creează o viziune mondială încrezătoare, a declarat ea vineri la Conferința Generală pentru Servicii pentru Copii din Biserica Evanghelică din Germania (EKD) din Stuttgart. În plus, religia oferă o “limbă pentru suflet” și ajutor în situații extreme de viață, cum ar fi moartea și durerea. Atunci când copiii cresc cu povești biblice precum “David și Goliat”, în care cei mai slabi au șansa, chiar și împotriva celor puternici, să-și întărească încrederea în ei înșiși, în mediu și în Dumnezeu. Prin urmare, este nevoie de adulți care să permită copiilor să participe la credința lor, a spus ofițerul educațional.

Conferința de patru zile, care are motto-ul “Pentru un motiv bun: Biserica cu copii”, se încheie duminică (13 mai 2018). Aproximativ 2.000 de persoane participă la mai mult de 250 de evenimente individuale. Întâlnirea generală are loc la fiecare patru ani. La Stuttgart a fost cel mai recent în 1990.

Sursa: evangelisch.de

epiesa.ro

You may also read!

Pakistan: Părinții îndoliați acceptă compensația dar suspectul este eliberat

Familia unui băiat creștin care a fost bătut până la moarte în a doua zi de liceu, a acceptat

Read More...

Vrem să muncim! Donează un cal şi o vacă

Dragi prieteni, familia Cordos locuieste in comuna Sacu, jud. Caras Severin. Mama copiilor a fost accidentata de o masina

Read More...

Tabăra de misiune Wycliffe Romania 2018

Te așteptăm în tabăra de misiune 2018! Te invităm pe 14-20 iulie 2018 la Mărișel, județul Cluj. Bucură-te împreună

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro