Puterea rugăciunii în taberele de refugiați

In Biserica, Externe, Misiune, Stiri

Lebanon- Este întradevăr putere în rugăciune? Organizația Triumphant Mercy lucrează și se roagă pentru refugiații din Lebanon și spun că da.

„Este uimitor cum Dumnezeu întoarce inimi.”, spune Nuna de la Triumphant Mercy.

„Aceasta este rugaciunea noastră. Ne rugăm ca inimile să fie deschise pentru că nu noi facem asta. Noi trebuie să arătăm revelația Tatălui, a cine este Isus. Noi doar vorbim, dar revelația în inimă nu o putem face noi. Avem nevoie de Duhul Sfânt în fiecare zi.”

Lucrătorii de la Triumphant Mercy arată dragoste refugiaților prin  oferirea de  mâncare și provizii, construind relații de părtașie cu aceștia.

Recent organizația a dus femeile refugiate într-un parc. Nuna a spus că a costat foarte puțin, dar femeile au fost pline de bucurie.

„Să aduci bucurie e un privilegiu. Este un act al iubirii să aduci bucurie prin orice lucru. Și tocmai aceasta este, iubind să arăți că îți pasă.”

Recent, Nuna a spus că în tabără a fost trimis de Dumnezeu un voluntar care dorea doar să distribuie mâncare. Voluntara a spus că nu se aștepta la asta, dar Dumnezeu chiar știe nevoile, și face lucrurile la momentul potrivit.

Nuna spune că Triumphant Mercy nu doar împarte mâncare, ci construiește și relații cu oamenii prin faptul că petrece timp cu ei. Ei trăiesc pe lângă refugiați și asta le dă ocazia să vadă inimile oamenilor deschizându-se la Cuvântul Domnului. Ei văd cum speranța și mângâierea prin rădăcini.

„Doar vin, zâmbesc și ofer o cafea. Este dragoste. Deci dragostea are mule forme de a fi arătată. Poate fi făcută printr-un gest, prin mulțumire, sau printr-un zâmbet.”

Aceste acte de iubire au ridicat întrebarea „de ce?” în mintea refugiaților. De ce se poarta așa cu ei. „Un simplu de ce deschide o conversație largă. Pentru ca avem ceva de oferit, pentru că avem pe cineva înauntrul nostru, Isus Hristos, care vrea să ofere dragoste prin noi. Deci putem oferi doar ce este în noi”, a spus Nuna.

Unul dintre modurile în care organizația are posibilitatea de a se ruga pentru fiecare persoană este prin intermediul clinicii de sănătate. Ei oferă servicii refugiaților și se roagă pentru fiecare pacient. „ Și oamenii vin, chiar dacă nu au nici o problemă fizică. Ei vin doar pentru rugăciune.”

Rugăciunile voastre nu sunt goale. Ele fac o diferență, și acești refugiați râvnesc după rugăciunile vostre de încurajare și vindecare.

Rugați-vă ca Dumnezeu să continue să schimbe inimile refugiaților din tabără și să deschidă ușile pentru ca Triumphant Mercy să vestească Evanghelia Lui Hristos.

Sursa: mnnonline.org

epiesa.ro

You may also read!

Pakistan: Părinții îndoliați acceptă compensația dar suspectul este eliberat

Familia unui băiat creștin care a fost bătut până la moarte în a doua zi de liceu, a acceptat

Read More...

25 de ani de istorie pentru ghidul „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană”

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima apariţie a ghidului de rugăciune, acesta fiind gândit ca

Read More...

Tabăra de misiune Wycliffe Romania 2018

Te așteptăm în tabăra de misiune 2018! Te invităm pe 14-20 iulie 2018 la Mărișel, județul Cluj. Bucură-te împreună

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro