Retrospectivă la final de an – 2017

In Articole, Meditatii

Ca în fiecare an, avem obiceiul de a ne verifica viaţa sau anul care tocmai a trecut, prin ceea ce am realizat sau prin ceea ce am omis să facem. De multe ori, la fiecare început de an avem dorinţe şi facem de multe ori juruinţe care din păcate nu ne putem ţine de ele, şi nu putem să le ducem la împlinire.

Pentru unii, 2017 a fost mai bun, pentru alţii poate mai bogat sau mai sărac, ori un an ca toţi anii, acei ani care îi laşi să treacă fără să îţi dai silinţa să faci ceva pentru sufletul tău.

 Pentru noi ca şi creştini, aceia care doresc să-L întâmpine pe Mântuitorul, este un avantaj că ne apropiem mai aproape de veşnicie. Dar oare câţi mai sunt aceia care doresc acest lucru? Mai suntem oare fascinaţi de ceea ce Dumnezeu a pregătit pentru noi, sau trăim doar cu o speranţă că totul va fi bine în final.

Dacă 2017 a fost mai sărac spiritual, dacă 2017 a fost un an cu călcări de juruinţe, haideţi să pornim în 2018 cu dorinţa de a lua mai în serios toate aceste calităţi pe care trebuie să le avem în viaţa noastră şi toate aceste juruinţe pe care vrem să le facem înaintea lui Dumnezeu.

La Mulţi Ani, binecuvântaţi de Domnul Isus!

 

Echipa Total Schimbat

epiesa.ro

You may also read!

Scrisoare de multumire din partea Librariei Maranatha

Dragi clienti, Va multumim pentru toate comenzile pe care le plasati pe site-ul Librariei Maranatha www.librariamaranatha.ro Echipa noastra se straduieste sa

Read More...

La Auschwitz, mii de oameni se alătură Marșului celor vii pentru a-i onora pe cei morți

Oswiecim, Polonia, - Acum șaptezeci și trei de ani în urmă, Irving Roth, 88 de ani,  a fost eliberat

Read More...

Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

Misionari în Dăneasa, Olt Familie : Mich Cornel si Rachel Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro