Omul care a murit predicând pe Titanic

In Articole, Meditatii

Slujitorii lui Dumnezeu sunt peste tot, absolut peste tot! Un astfel de om a fost  John Harper. Pe măsură ce renumitul vas  Titanic a lovit un iceberg mortal pe strâmtoarea Atlanticului, în  noapte  de  14 aprilie 1912. Harper a strigat pentru femei, copii și neconvertiți să intre repede pe bărcile de salvare. Chiar și-a dat propria jachetă de salvare știind că un astfel de act însemna o moarte sigură alături de alți 1.500 de pasageri neajutorați. În cartea sa numita “Ultimul erou al lui Titanic” (2012), Moody Adams înregistrează mărturia puternică a ultimului convertit pe care John Harper l-a câștigat pentru Domnul. “În timpul ultimelor cincizeci de minute, George Henry Cavell, care se agăța de Un bord plutit lângă John Harper. Harper, care se lupta în apă, a strigat: “Ești salvat?” Răspunsul sa întors: “Nu.” Harper a strigat cuvinte din Biblie: “Crede în Domnul Isus Hristos și vei fi mântuit.” Înainte de a răspunde, omul se strecura în întuneric. Apoi Harper se strecură în mormântul lui apos. Omul pe care-l căuta să-l câștige își pune credința în Isus Hristos. Mai tarziu a fost salvat de barcile de salvare din S.S. Carpatia. În Hamilton, Ontario, George Henry Cavell a mărturisit că el a fost ultimul convertit al lui John Harper. “Harper a sigilat în moartea sa ce a exemplificat pe parcursul vieții sale: pasiunea pentru Evanghelie și preocuparea pentru sufletele pierdute. El a fost de multe ori în rugăciune și a predicat neîncetat sufletelor pierdute din  jurul său. Fratele său, pastorul George Harper, a comentat că John a condus mulțimi de oameni catre Domnul în timpul vieții sale.

Oh frate drag să nu te temi de ape, de iceberguri și de  înec! O, pentru Hristos și Evanghelia Lui, să fie pasiunea noastră care le depășește toate! Mulțumesc, Doamne, pentru mărturia servitorului Tau credincios, John Harper! Pe măsură ce Titanicul a coborât, fratele Harper sa urcat!

Tradus si adaptat de pe Evangelicalfocus.com

You may also read!

Lucrări în satul Arop – familia Taciuc

Domnul Isus, pe care îl mărturisim prin lucrările pe care le facem, ne-a ajutat în zilele ce au trecut,

Read More...

John Knox

John Knox “Sabia dreptății este cea a lui Dumnezeu, și dacă prinții și conducătorii nu reușesc să o folosească,

Read More...

Biserica Fujian a fost interzisă după acuzația de “colaborare coreeană”

Autoritățile au acuzat Biserica Râului Vieții Bere și Institutul de Cercetări Teologice din Bereani de a avea legături coreene

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro