ExterneStiri

Creștinul afgan în Germania presupus ucis din cauza credinței sale

Prietenii și conducătorii bisericii au sprijinit pe cei doi copii ai mamei „exemplare” în înmormântare. Poliția discută despre o posibilă „motivație religioasă” a atacatorului musulman, raporteaza Evangelicalfocus.com

Zeci de prieteni, vecini și lideri creștini au susținut rudele unei femei afgane care a fost ucisă în fața celor doi copii, săptămâna trecută, în regiunea Bayern (Germania). Un solicitant de azil de 29 de ani (de asemenea din Afganistan) a fost acuzat că a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie în afara unui supermarket, a spus poliția. După atac, femeia a fost adusă la un spital, dar mai târziu a murit. Femeia creștină, a părăsit Afganistanul și a fost „un exemplu de integrare”, a spus un reprezentant al autorităților locale din localitatea Prien (Bayern). Ea era membru al unei biserici protestante evanghelice din oraș. În plus, a susținut și un grup de studiu biblic pentru afgani, organizat de o biserică evanghelică liberă într-un oraș din apropiere. Femeia fusese botezată acum opt ani și era un creștin desăvârșit. „O motivație religioasă este presupusa in cazul femeii ucise, deși nu putem confirma acest lucru încă”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliției, Stefan Sonntag. Atacatorul era un musulman cunoscut pentru că era instabil psihologic. Probabil cunoștea femeia. O soră a victimei afgane a declarat pentru ziarul Bild că ea „a fost ucisă pentru că era creștin”.

Show More

Lupu Daniel

Isus spune: "Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face liberi" (Ioan 8:32), daca am ajuns la cunostinta adevarului care este Isus, sa nu-l tinem numai pentru noi, ci precum bogatia unei comori, sa dam din visteria inimii in fiecare zi totul pentru El celor din jur.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button