Oklahoma House trece rezoluția pentru a opri uciderea copiilor nenăscuți

In Externe, Stiri

Camera Reprezentanților din Oklahoma a adoptat o rezoluție “îndreptându-l pe fiecare funcționar public din Oklahoma să-și exercite autoritatea de a opri uciderea copiilor nenăscuți prin avort”. Rezoluția Camerei 1004 a fost aprobată prin vot, fără nici o dezbatere sau discuție. Rezoluțiile diferă de legislație prin faptul că nu dețin forță juridică, ci servesc doar ca o declarație.

Textul notează că fiecare ființă umană este protejată de legea lui Dumnezeu și de constituția statelor unite și declară că Curtea Supremă din S.U.A. și-a depășit limitele prin oferirea de opinii în această privință și prin uzurparea autorității statelor.

Rezoluția declară în consecință că “fiecare funcționar public din Oklahoma, inclusiv, dar fără a se limita la ei, șerifii, procurorii, judecătorii, procurorul general și guvernatorul, este îndreptat să-și exercite autoritatea, după caz, în jurisdicțiile lor respective, pentru a opri uciderea de copii nevinovați nenăscuți prin avort “.

De asemenea, solicită instanțelor de stat să nu intervină în nici un efort legislativ pentru a clarifica legea statului pentru a proteja viețile celor nenăscuți.

Chuck Strohm, R-Jenks, care a sponsorizat rezoluția, s-a adresat Camerei înainte de vot, îndemnând magistrații civili “să își exercite autoritatea, după caz, în jurisdicțiile lor respective, pentru a opri uciderea copiilor nevinovați prin avort”.

“Ce se întâmplă atunci când o instanță – și nu doar o instanță, ci cea mai înaltă instanță din țară – încalcă legea fundamentală cunoscută omenirii: dreptul la viață?”, A spus Strohm, potrivit Tulsei Mondiale. El a spus că, potrivit amendamentelor 10 și 14 ale Constituției SUA, “nimeni – nu un medic, nu un tată sau mamă – are drepturi care să permită [oricui] să omoare un copil nenăscut”.

După cum s-a raportat anterior, cazul din 1973 al lui Roe v. Wade a fost centrat pe o femeie din Texas, numită Norma McCorvey, care a căutat un avort asupra unui presupus viol. McCorvey a recunoscut mai târziu că a mințit, scriind în cartea sa “I Am Roe” că a făcut povestea violului la sfatul avocaților ei feminini pentru a-și face mai convingător cazul.

De asemenea, ea nu a obținut niciodată un avort, dar și-a pus copilul spre adopție și a devenit un avocat vocal pro-life, chiar în instanță, în încercarea de a răsturna decizia.

“Deciziile mele au fost greșite și mă lupt cu fiecare respirație pentru a schimba ceea ce s-a întâmplat”, a spus McCorvey în 2008.

Din cei șapte judecători care au decis în favoarea lui Roe, cinci au fost numiți de către republicani. Curtea a discutat motivele pentru care avortul a fost în mod obișnuit în afara legii în cadrul națiunii, inclusiv jurământul obligatoriu (Hipocrate) și influența eticii creștine. De asemenea, a menționat că, în națiunile păgâne, cum ar fi Grecia și Roma, “o religie veche nu a frânt avortul”.

Judecătorul Harry Blackmun, nominalizat de Richard Nixon, a scris opinia majoritară emisă la 22 ianuarie 1973. Blackmun a declarat că Constituția nu include persoanele nenăscute ca fiind persoane și, prin urmare, nu pot beneficia de protecție egală.

“Constituția nu definește” persoana “în atâtea cuvinte”, a scris el. “În aproape toate aceste cazuri [unde este citată], utilizarea cuvântului este de așa natură încât are aplicare doar postnatală. Niciunul nu indică, cu nicio asigurare, că are vreo aplicație prenatală posibilă. ”

Un număr estimat de 60 de milioane de copii și-au pierdut viața prin libertatea acordata de catre guvern, raport intocmit de Christian News

You may also read!

Moartea întotdeauna este biruită de viaţă

În Hanovra, un oraş din Germania, un om bogat şi cu mare influenţă, care n-a crezut în Dumnezeu şi

Read More...

Sufăr de o malformație de Atrezie Ano-Rectală. Te rog, salvează-mă!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3

Read More...

Unde e locul nostru…? – familia Dumitriu

Dragi prieteni, Din luna mai, când am scris ultima scrisoare, s-au întâmplat și bune și rele, dar știm că „…toate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro