Articole

Lucrarea familiei Woods în România

Aventurile familiei Woods cu Wycliffe în România

Ediția #1, Decembrie 2016

Dragi frați în Domnul Hristos,

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, vă dorim binecuvântarea Domnului Isus și lumina Lui să strălucească din plin în căminele dumneavoastră!

După cum poate deja știți, în 28 august 2016 a avut loc o mare schimbare în viețile noastre; iar împreună cu această schimbare (căsnicia) avem o nouă tematică pentru buletinul informativ. Buletinele informative precedente au fost denumite „Unde este Jeremy”, însă acum noua tematică, după cum se poate observa și în titlul acestui buletin informativ, este „Aventurile familiei Woods cu Wycliffe în România”.

A fost minunat să vedem cât de mulți dintre dumneavoastră ați vizionat nunta noastră prin intermediul programului online „Livestream”! Mulțumim mult și pentru comentariile postate. Sperăm ca în curând să avem un video (și mai multe poze) de la nuntă. Ne dorim ca să punem acestea într-unul din următoarele buletine informative. Nunta a decurs foarte bine, și acum ne ajustăm la viața de căsnicie. În mijlocul acestei schimbări, a avut loc și începerea rolului Magdei cu Wycliffe România. În multe biserici unde sperăm ca Scriptura tradusă în limba rromani să fie folosită, derulează programe educaționale „after-school” pentru a-i ajuta pe copiii romi să se descurce mai bine la școală. Rolul Magdei va fi acela de a ajuta în domeniul educației/alfabetizării. După ce va avea parte de instruire, ea se va alătura în mod oficial în cadrul echipei din care Jeremy face parte de mai bine de un an.

Instruirea oficială va avea loc anul viitor, iar acum Magda efectuează un curs online pentru alfabetizare și de asemenea a început un proiect de cercetare pentru echipa de misiune privind educația copiilor romi. Atât pentru proiectul de cercetare cât și pentru cursul online de alfabetizare, Magda are câte un coordonator din echipa lărgită care se ocupă de proiectul cu romii. Jeremy și Magda merg împreună să observe cum funcționează lucrurile într-o clasă integrală doar pentru romi, din punct de vedere al alfabetizării. De asemenea, am fost la câteva programe educaționale de „after-school” pentru copiii romi și am selectat una din acestea pentru a merge în mod regulat pentru a observa ceea ce se face pentru copiii romi în domeniul educației/alfabetizării.

Detalii…

Rugăciune pt. familia Woods

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button